Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Finally he say "YES"

Hari tu dia jual mahal, semlm masa di Mid Valley Aiman ajak aku masuk dlm The Perfume Shop. Sebagai pencinta wangi-wangian, kedai camni memang my favorite lah. So, dengan senang hati ke dalam The Perfume Shop kaki ku melangkah. Hihi ..

I didn't know that buying perfume from this shop
is very much cheaper than buying from Departmental Store.

Davidoff Champion for Aiman - 
Antara Dunhill Desire & Davidoff Champion, he chosed Champion. 
Dunhill Desire is too manly for 15 year boy like him.
Sunflower for me. Mcm nak gila cari Sunflower by Elizabeth Arden ni. Terjumpa kat Sogo aritu tp mood nak beli takda*regret till today* Kat KLCC tak da, 1U tak da. Was first introduced by my sister Aishah during my birthday last year. Till then terus angau kat dia.  Manis swit swit bau dia tau. Really nice beb.
Kerana suka dan cinta, aku 'top up' stok pepiyum even kat rmh ada 'Diamonds, Gucci Guilty and Kenzo' belum usik lagi. 
Tak pe ... tak pe ... lmbt lagi nak expired ni. Hihi ..




20 comments:

Innanie | Ariffin said...

oh aiman... dapat davidoff in 15 ok!! jeles sy kc oiii~~!!!

kak, jap g sy update blog ye!

Melati Qistyna's Mummy said...

xpe kc, yg lom bukak tu anto yo kek cheras neh...muahahaa

norh said...

kak, kirim salam kat aiman eh..he he

Woofer Storm said...

segan den coz tak mampu nak beli bnda tu suma..blanja la seketul dua kak chik..ngeeeee

diana said...

wah..wah..
aiman..
mesti semalam tak nyenyak tidur sebab nyesal tak terima pelawaan madam..
heheh..

alinac lover said...

ala best la~

alexa yussida said...

alololo sopim ngn anak teruna:D

kakchik@ella said...

@Innanie, adik dpt Estee. kira ok la tu. hihi ..

kakchik@ella said...

@MelatiQistina, hihihi ..

kakchik@ella said...

@norh, aiman ckp wlaikumslm. hihi ..

kakchik@ella said...

@Woofer, kna isi form adik angkat dulu bru blh blanje, ketat syarat2 nya tau dik. hihi ..

kakchik@ella said...

@diana, ye la tu kot? hihi ..

kakchik@ella said...

@alina, pepiyum mmg best dik.

kakchik@ella said...

@alexa yussida, best sopink dgn dia tapi 'tax' dia paling mahal. hihi ..

Shahazrin said...

nak satu heheheh

ferra ferro said...

kak chik , minat kte sama la collect perfume ! =))

MamaEma said...

suker...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sis..nak paper beg tue..cantik la..pepel...huhuhuh

AngahSayang2314 said...

hehehe suka..suka

azzey said...

Untungnya si Aiman dpt mama cam KC..:)