Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hidup dgn penuh kasih sayang ..

Apa kata tiap-tiap hari kita hidup dgn penuh kasih sayang. I love u .. U love me.
Tiada dengki, tiada irihati, tiada kira mengira sesama sendiri. 
Boleh??

Mari kita bayangkan ~
Sebuah dunia yg dihuni oleh mereka yg berkasih sayang ..
hidup dlm suasana harmoni dan saling mencintai. 
Semua org hepi. 


Wujudkah dunia itu ??
Kalau wujud .. Di manakah dunia itu?

Di Syurga .. barangkali??

11 comments:

Ati Masrif said...

kalau macam gitu..

pasti...

semua penjara ..kosong kan..^___^


Jom baca: Menakutkan…Gambar Ini Menceritakan Segalanya..

eliyaezlinalias said...

aman dunia kan......

Cikgu Nurin said...

KakCik: kita semakin kekurangan kasih sayang sekarangkan? iri hati, cemburu..terutama orang kita laa....

Ada seorang usz beri ceramah, dia kata: org 'M' ni, punya tahap dengki,ibarat kata kalau duduk kat neraka pun, kalau sorang kawan nak terlepas naik, dia akan tarik balik kaki kawannya tu ke bawah, biar sama sama dok neraka jahannam jugak.....

Alin Marlini said...

i luv u Kak Chik yg comey...hehehe

toyolkiut said...

sayang pd keluarga..

Aku Ibu Muda said...

akhirnya dpt gak bukak belog k'chik kat rumah :)

Ct Arina said...

tiade yg lain melainkan syurga. ehe^^

EnY YuSniZaR said...

biasalah manusia semua tak sempurna. kalau di syurga mmg semua perfect

eh kak ella, kenapa bila nak masuk blog ni ada warning malware ye.. tp bila buka, tk jadi apa pun...

diana said...

ada rombongan ke tempat tu tak kakchik??
masuk kan nama kita sekali ye..:)

deAnza-wAnda said...

kalu ada indahnye dunia kc ooi.....

azzey said...

Jom kita berkasih sayang sesama kita kak...*heh3...tetiba..*