Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Blind date dgn budak mata coklat

Hari ni kita ada 'blind date'
Chewah .. semcm je rasa bila guna ayat tu. Hihi


'Blind date' with who??
Dgn dia ~ Budak mata coklat.

Sapa dia ?
Owh .. dia 'Law Student kat UM'

Kenapa 'date' dgn dia?
Dia 1 of the winner for my 1st contest. So, kita nak bagi hadiah kat dia. 


Kat mana 'dating' tu?
Food Court, Mid Valley Megamall.

Adik coklat dtg dgn 2 Bodyguard. 
Kalah ai u. Hihi ..

p/s : Adik Fatin@coklateyes, tengss sbb sudi jumpa. I really hope u like the gift. Ada 5 je lagi hadiah dgn i ni. Sikit lagi sampai la ke tangan u ols ye. Lambat post atas sebab2 yg only u know .. i know. Hihi ..


30 comments:

Ujang9897 said...

janji sampai..hehe

Amy Syaquena said...

kak cik amy x dapat baca entri yang lepas..nak tulis satu komen pun amek masa nie..akak punya blog kena malware nie..cuba akak check..nanti inform amy k nak baca entri yang terlepas..

makdara TERdiva said...

entah bila lah kita nak deting ye KC.. :D

DaddyDian said...

wah kakchik.. upacara penyampaian hadiah by hand? hebat!

sarah-najwan said...

wah kelaz youu..
by hand gift tu..

dlm pada tu..bole bertemu mata kan..kenal dgn lebih rapat..

diana said...

kakchik..
yang mana satu pemenang nye..??
yang sebelah kachik ke??

Cempakamelati said...

Tahniah buat simata coklat tu..mesti heppi sangat dia dapat jumpa Kakcik yang cute tu.

::Budak Degil:: said...

yg mane 1 budak mate coklat tu..huhu..

wah..tahniah utk die sbb menang kontest akak.. :)

Suara Kalbu said...

Dasyattttt...

Kasik hadiah by hand tu. Sangat gojes lah akak. Tunggu gak bila hadiah ida nak sampai ni walaupun tak join hihihihi

Ct Arina said...

by hand lagi.. kelas r kakchik! ~_^

AngahSayang2314 said...

date lagiiiiii hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sis..bila kita lak nak date nie...

Innanie | Ariffin said...

kc: TIME KASIH BYK2 FOR THE GIFT & TREAT US FOR LUNCH!!!

APPRECIATE IT!!!

sukeeeeeeeee gilerr!

http://coklateyes.blogspot.com/2011/02/estee-lauder-perfume-its-mine-bebeh.html

Woofer Storm said...

mid valley?ermmm bestnya dpt lepak ngan blogger tapin segan silu lor.....

kakchik@ella said...

@Ujang9897, ko mmg sempoi. senang berurusan dgn ko jang. hihi ..

kakchik@ella said...

@Amy, esok cuba dtg lg. dia tk slalu ada dik.

kakchik@ella said...

@mdt, awak kan selalu bz. camna tu?

kakchik@ella said...

@Daddydian, yg mana sudi jmpa KC yg tak seberapa ni, kecik tpk tngan, 1 midvalley kc tdahkan. haha ..

kakchik@ella said...

@sarah-najwan, betul tu cikgu weih.

kakchik@ella said...

@diana, sblh KC, brkacamata.

kakchik@ella said...

@CempakaMelati, hihi ..

kakchik@ella said...

@Budakdegil, yg pakai spekmata.

kakchik@ella said...

@SuaraKalbu, len kali join eh*if any*

kakchik@ella said...

@CtArina, sapa2 yg sudi jmpa, KC ok aje.

kakchik@ella said...

ANgahsayang, bila turn kita eh?

kakchik@ella said...

@Purplelicious, bila nak jumpa eh eida?

kakchik@ella said...

@Innanie(coklateyes), sama2 adik. nice to meet u ols lah.

kakchik@ella said...

@Woofer, jgn segan silu, nnt KC brtukar jd pemalu. hihi ..

deAnza-wAnda said...

wahh...coklat coklat... i loikeee...

kakchik@ella said...

@deAnza-wAnda, i oso loikee ..