Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kita blogger eh? Wah .. boleh la pakai 'dia' ni.

Kita blogger eh? Echewah ... 'Blogger'. Hihi .. Apa kata kita ramai-ramai pakai selipar camni? Cun tak? Cun kan. Tapi utk yg kaki bersaiz besor je le ... yg ala-ala kaki Cinderella cam ai ni jgn mimpi. Tak da saiz u. Hihi ..


Murah weih selipar ni. Kiut kan? Hihi ..

24 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah kiutnye
mane beli ni kak?
hehe WAJIB ade 1 huhu

hasrul hassan said...

Uikss... best ni .. mana beli?

hasrul hassan said...

Salam .. erkk nak pinjam gambar ni leh tak? nak buat entri kat blog .. sure sekali kredit ke blog ni .. ok ehh..

Check out nanti kat sini:

http://hasrulhassan.blogspot.com

AiDa AzRyN said...

wah ada gak selipar blogger?haha

Cik Miera said...

nk jugak sliper cmni..huhu

Mama Zharfan said...

me berkenan la ..nak beli gak...

Shahazrin said...

blogger sejati nie...

tomatokering :) said...

wahh , betol ke ade nie ? wuwu

nisa said...

Hah?bia betul ada selipar mcm ni?nak jugaakkkk..mana kak chik beli..rasanya sume blogger wajib ada selipar ni..hehe..

!eNa PnG said...

hehehe


pernah jugak jumpa selipar nie time jalan2 kat danau kota..:)


kiut kiut...:)

Amy Syaquena said...

kak ella kaki amy confirm tak muat jadi bernagan je la huhu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

klu dpt sepasang nie..best gak kan kak cik!hihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hA BLEH LA TU...

Cikgu Nurin said...

Kak Cik, apa kata kalau kita buat blogger gathering, wajib pakai selipar ni semua...ha ha...membuktikan kita adalah BLOGGER....yyee haaaa....

BUNGA said...

beli kat mana ni kak chik? 1st time nmpk :)

Woofer Storm said...

waaa.blh pulak mcm ni kan??tak pena jumpa lagi slpr ni sis,kalau ada teringin gak nak pakai..heeee

diana said...

nak cari la selipar gini..
buat pakai kat dapur je..
heheh

Mommy 2 Imans said...

hehe..slalu nampak selipa nie kat bazar..ada yang tulis facebook..twitter..blogger..hehe..kiut miut semuanya..dan murah juga..:)

Ct Arina said...

ade jgk? rina x penah jumpe la kakcik. nnt nk g carik kat pasar karat! ehe^^

toyolkiut said...

hehe..
wat guna masuk toilet..

Maria James said...

oh i ade sliper ni, rm 13 jek. hahahaha kat pasar malam. hihii

Mat Gebu said...

Waaaa...kak chik, kalau kaki jenis cap dugong boleh tak?...hahahah..mcm wajib ada jeee kann..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Akak! Chun kot slipar tu. Mana beli? Shag nak kirim. hahaha ;D

sicomot-comel said...

Nak jugak..
ape kate lepas ni SEMUA BLOGGER pakat2 beli selipar ni pastu masa gathering pakai lah selipar ni..

bila nak balik,,masing2 tertukar selipar..
hahaha