Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mee goreng

Sume yang bergoreng is my favorite. U just name it ~ Mee goreng, Kueytiaw goreng, Bihun goreng, Nasik goreng, Karipap goreng, Popia goreng .. sume ai suka.

Percaya tak yang ai biasa buat Mee goreng ni sekali 3 peket? Bukan utk kitorang ber3 je lah, tapi utk jiran-jiran jugak sebab favorite ai favorite jiran-jiran ai jugak tau. Diaorg suka Mee goreng and Bihun goreng ai u. Yg ni, ai buat senyap-senyap sebab sepeket je. Kalo diaorg tau .. mati la tak cukup. Hihi ..

21 comments:

Cik Ila said...

mee tu nmpk pekat..biasa kalau pekat2 ni sedap gile...aduhhh....best nye nmpk mknn di pagi hari ni.hehe

My Little Diary said...

hi kakchik....

pagi ni breakfast i mee goreng gak!
bila agaknya bole rasa masakan kakchik ni ye... huhu

Tina Othman said...

nak sikit hehehe nampak sgt menarik lah kak chik

Aku Ibu Muda said...

wani kalau goreng mee tu sepaket 2 kali masak...hihii

btw, tag kak chik dalam GA rempeyek...sudi2 kan la join ye..support my buddy ni :)

http://familymoza.blogspot.com/2011/02/sapa-nak-rempeyek-freeeeeeeeeee.html

azila said...

ok kchik..jgn lupa bwk mee goreng ni nanti yer...tgh telan air liur ni,heheheh

nadiemsharmz said...

tgk je mee kakchik nih lapo tetibe!..esk kne balik kg nk mkn mee yg umi mgoreng..hehhe

eliyaezlinalias said...

pergh! tgk gambo pon da bule tbau sedap! cemana tu???

aibaks said...

wa.. mee goreng.. bila la kakcik nak masak tuk kitorang semua ye?

logorithm said...

Waaaa... untung yer berjiran ngan kakchik? :-D

Winnie Bunny said...

wahhhh sedapnya..terliur dah ni..dah lah tengah lapar ni..dah lama tak makan mee goreng..mesti sedap ni..

Isteri Yang Comel said...

KAK CIK TERLIUR TENGOO MEE KAK CIK.. SEDAPNYER...

risa said...

mee goreng tu memang memikat memukau dan menggamit2 nak merasa tu:)

Ujang9897 said...

bila nk masak utk saya pulak..


nie pinjam gambo buat entri ok..

http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/terima-kasih-kakakku.html

AngahSayang2314 said...

biasanya kalau org masak memang sedap & berselera tapi kalau sendiri buat kadang2 tue tak sedap kan???

Daddy Ziyyad said...

nampak sangat sedap mee goreng you ni..kalah mee goreng mamak :)

norh said...

untung jadi jiran kakchik..

Mama Zharfan said...

kita geng!! me pun suka apa yg kc suka--cuma me tak reti nak buat sedap2 mcm kc punya tu hehhe

nak mkn mee yg kc buat boleh ker ;)

diana said...

kakchik..buat entry pasal makanan2 yang kakchik paling tak suka..
nak tau jugak ni..

alinac lover said...

akak pndai msk gni mmg terbaik ah!

azzey said...

KC len kali tambah lg sepeket...utk saya n family plak. hi3...

deAnza-wAnda said...

ai nak rase jugakksss lah uu...