Majlis Teh Tinggi (Hi-Tea) ~ Part 2

Monday, February 28, 2011

Sambungan dari entry tergesa-gesa. sebab Tuan Bodigad sudah menunggu. Hihi .. Jangan percaya dengan keindahan gambar-gambar makanan di bawah yang nampak sedap tapi sebenarnya ... Indah hanya pada rupa, bukan rasa. Hmmmmm .. byk sgt yg kurang di sana sini. Ke aku yang cerewet?? Haha .. Eh tak lah, memang tak cukup sedap pon*aku jujur ok* Hihi ..

Mula-mula rasa malas nak habiskan entry ni tapi mana boleh camtu, kan. Buat kerja kena habiskan, tak baik buat keja separuh jalan, kan. Hihi ...


Lamb Chop, Chicken cheese roll, Fish n chip with Tartar Sauce, Nasi Ayam & desert.

Yong Tau Foo, pecal, teh tarik, rojak buah, Money bags & Mini popia.

Nak jugak taruk gambar sendiri.Mestilah .. nama pun blog misz-ella, kan. Hihi ..

Azlila dgn pencuci mulutnya. Camna nak makan tu ye?
We got lucky draw too ~ Ah Heong dgn lucky draw nya.

I won hadiah no. 20 ~ dapat pasu utk 'Lucky Draw'. Sebenarnya tak suka benda-benda camni tapi nama pun hadiah, terima je lah. Hihi ..

I left earlier that day. Reached the hotel at 1:45 by 2:30 aku dah 'chao'. I didn't enjoy the food. Tambahan pulak, hari Sabtu lepas wasn't a cheerful day for me. Entahlah kenapa .. dari malam sebelumnya rasa tak sedap hati. I always trust my instinct cos it's always 95% correct. Samada kebetulan atau 'gifted', it  happened to me repeatedly. Bila rasa semacam tu menjelma, i will limit my step and action. So that day, bermula je langkah kaki ku keluar rumah, i set my mind to be very careful, lebihkan berfikir dan bataskan setiap pergerakan dan perbuatan. Even during the High Tea pun aku tak beria-ia hepi. Sekadar menghadirkan diri sebab dijemput. Syukur Alhamdulillah .. sampai keesokan harinya nothing bad happen. Tuhan sayang dan lindungi kami semua. Alhamdulillah.

You Might Also Like

28 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail