Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Duit raya kita & Angpow dia

Bertuah jadi org Malaysia. Sume raya kita raya. Raya kita dapat sampul ijo .. raya dia aku dapat sampul merah. Raya kita kenyang makan lemang dan ketupat, raya dia aku kembung sebab limau. Haha ..

Baru dua.  Byk lagi otw nih. Hihi ..
Umur dh dkt 40, masih dpt duit raya kita & raya dia.
Tiada batasan umur utk dpt duit raya beb. 
Seronoknya jadi 'Kakchik@ella'. Hihi ..



32 comments:

Cikgu Tie said...

Tiap-tiap tahun duk dapat sampul merah nie....tapi tahun ni kenapa entah,tak dapat pun.huhuhu.....

man yusoef said...

this is unfair..hahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan kak..dapat angpow..hehehe eida pun dapat angpow dari big boss jugak...

echah mashuri said...

lorr..ecah nak jugakkk;p

munna said...

bestnya kak chik.. meh ler belanje munna

alinac lover said...

bereh kak..

esok yong pos lens akak..

peh! dapat lagi duit raya..ni jeles ni..hehhee

xtau lg bila nk ke kl nun..rasa nk p juga.tp kena btol2 free bru leh p..kang p sna.hti kt rumah pulak..:)

b a m b a m ' s said...

kiter pon dpt angpau dr bos gak..limau lak kat 2 kotak..ehheheh..best kan! :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nak angpaw sis...huhu

suffer8zine said...

huhu nk juga angpau

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

Admin said...

kak chik, angpow untuk Bulan xde eh? heehe :P

norh said...

bestnya kakchik :)

Miecyber said...

Bestnyer dapat Ang pau...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

DaddyDian said...

i dpt rm30 ! company kasi.. haha.. tu pon i pass kt anak jer.. :p

deAnza-wAnda said...

wah... wanda sapat 1 jerk sebab x jumpe sesape pown... klo balik penang masyukk neh...

Shahazrin said...

wah..bstnya..saya limau pun x dapat huhuhu

Piasara said...

kakchik ..nak seketul...
best la dpt angpaw...somi sy thn lps ada gak dpt, bukak2 50 hengget,thn ni dapat limau jer...tp best gak hari2 mkn limau..4 kotak tuuuu...dah abiss dah pon.

AiDa AzRyN said...

hehe.. aida dpt satu angpow je tahun ni.. :P

Woofer Storm said...

yela,kak chik kekal cun,.hehee
share2 skit tau sis.ehhee

logorithm said...

Waaa seronoknye kakchik! Pssst! Braper $$ di dalamnya? :-p

I tahun nih masuk umor 40 thn tapi still dapat jugak... terutama dari emak bapak... abang kakak adik... boss... even colleagues yg lebih muda sebab diorang dah kawin. kakaka!

Aku Ibu Muda said...

bestnyaaa

wani dah 2 yrs x dapat..sbb da kawen :( cuma dpt dari kampeni je la...

jeles dgn abang, dia gi mana2 mengaku bujang dengan client2 cina..haha...dapat la angpow!

BUNGA said...

jeles i tau.. hehe

kakchik@ella said...

@Semua .. kalau dkt-dkt dgn KC, dh tentu KC belanja. Hihi ...

kakchik@ella said...

@Logorithm, green+red = 4 digit. hihi
I wait until day 14 only i count the red one, nw nt sure yet. hihi ..

kakchik@ella said...

@Bunga, meh dekat sikit, KC belanja. hihi ..

Suara Kalbu said...

Kak Chik,
Meh la kongsi duit raya tu dgn ida hihihih

AngahSayang2314 said...

wah untungnyerrrrr angah dapat 1 sampul jer kak chik

Lagenda said...

huaaaaaaaa...nak gak angpau!!!

P/s: Kak, kita share buleh?? Miahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

wahhhh... manyak selonottt

selalu kita dpt sampul merah jer, yg ijo dh lama x mendapat...huhuhu

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

$_$
Mata duitan sy aktif la plak.. huhu
Sy bila la nk dpt sampul merah tu..?

azzey said...

KC....Saya blom 40 lg nih....agak2 blh x dpt angpow dari KC.....Hi3..

toyolkiut said...

wah.. x aci ni..
kakchik masih dpt angpow lg..
hehe..

cari duit said...

Bila dah berumur masih dapat duit raya ke angpau ke, rasa lainlah...