Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ni la keja kita malam semalam ..

Preparation untuk kerja-keja kahwin memanglah sgt memenatkan. Dari petang sampai lah ke pukul 2:30 pagi keesokan harinya kami buat keja tak henti-henti.

2:30 pagi kita tidur, sebelum 7 pagi kita dah bangun balik. Rebut-rebut bilik air dengan adik beradik yang ramai itu adalah sgt-sgt fun. Bkn selalu dpt peluang camni. Hihi ..

Nak upload gambar tak boleh, sebab speeding loading adalah selembab siput babi berjalan kerana terpaksa bergantung kepada Broadbrand dari Wilayah 'C'. Ni broadband ke berukband nih?? Hihi ..

Got to go. Ni tengah bersantai untuk melepaskan lelah dan kemengantukan kerana tak cukup tido, tapi syg nya kelopak mata tetap tak mahu pejam. Memang bukan kaki tidur siang!! Haha ..

Seronok rasanya dikelilingi oleh adik beradik seramai 11 orang, sepupu-sepupu yang fun dan gila-gila dan mak-mak sedara yang datang dari Kelantan.

Cukup sudah setakat ini. Later kita cite lagi ye. Selamat Bercuti korang. Btw .. Kg. Bt. 11, Jementah tak banjir. Harap-harap cuaca esok lebih indah dari hari ini. Amin.





13 comments:

AiDa AzRyN said...

wah! adk bradik 11 org?fuh! meriah la lau tak rayer an?hehe.. :)

Princess Nur said...

semoga semuanya berjalan lancar ye k'chik!

Ayuni said...

wow, sis, msti meriah...

LehaMY said...

wah! ramainya adik beradik . memang syok bila berkumpul ramai2 nie . hehehe :D

Mama Zharfan said...

ramai tu :)
me 7 beradik pun dh rasa meriah giller hehheeheh

diana said...

11 orang??
semua dah kawen ke??
kalau raya kopak le poket kena bagi duit raya kat anak buah..kan??
hahah

azzey said...

Kerja2 kenduri kawen ni mmg penat KC. Tp seronok bila dpt berkumpul ramai2 dgn family kat kpg...:)

alinac lover said...

waaa ramai2 la best kan~

toyolkiut said...

best..
moga sgalanya bjalan dngn baik..

alexa yussida said...

penah handle majlis kawen abg 2 tahun lps,pergh sakit kepala sbb die kasi kite n akak je incharge..agugugu

btw,im back sis!!!miss u:) hehehe

Ct Arina said...

ramainye adik beradik kakchik. tp best kan ramai2. bile gathering meriah je! ~_^

Syima Emi said...

harap2 semuanya berjalan dengan lancar dan selamat ye kak chik....

Maria James said...

take ur quality rest ye KC.. hehehe..

mia x on9 sgt CNY ni, maklumlah mood bercuti. hahahahaha

miss u so much!