Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bayar tol dulu eh ..

Salah satu 'fun' yang ada masa kenduri kawin Adikku Ee ialah pengantin lelaki harus melalui 'toll gate' sebelum dibenarkan menaiki pelamin bersama pengantin perempuan. Siap la diaorg dgn 'angpow' berkeping-keping. Kalo tidak tak leh naik pelamin. Hihi .. This is just for fun. Untuk mengeratkan silaturrahim dan kemesraan antara ahli keluarga.

'Toll gate' pengantin perempuan termasuklah aku.
Meriah u ols kenduri ni. Serius babe. Hihi ..

13 comments:

نور عافية said...

kenduri mmg meriah..tmbh2 kalau kenduri tu kenduri family kite sndiri kan..huhu

Mama Zharfan said...

beshnya pakai sedondon--sweet pupel tu heheh

Shahazrin said...

tol bukan ker ada diskaun raya cina.. hehehe.. saya pun dulu kena bayar tol..

echah mashuri said...

wahhh..pepel memikat gituee.heheeh

Cempakamelati said...

Selamat pengantin baru buat adik Kakcik. Semoga mereka bahagia hingga ka akhir hayat.

toyolkiut said...

wah..
best..

azzey said...

Slm kak. np x ajak saya skali jd toll gate girl....hu3..

nisa said...

kat tempat saya xde toll gate mcm tu, tp saya penah pergi satu kenduri kat melaka..kat sana adala..sian pengantin lelaki, berpeluh2 tunggu selesai toll gate..hehe

diana said...

dapat duit tol berapa ratus tu kakchik..
hehhe.

munna said...

wah banyak tak kachik dapat duit tol ni... purple colour warna theme ye.. sweet aje

alinac lover said...

waaa syok!!!

kakchik@ella said...

'toll gate' tu dibuat utk suka-suka ~ mengeratkan silaturrahim dan menambah kemesraan sesama kita. hihi ..

logorithm said...

Hari tuh I escape bayar tol kat toll plaza LDP sebab terlajak. Nak gostan dah tak boleh... hehe...