Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dari terang sampai lah merenung bulan di kala gelap

Antara perkara paling best, paling syok, paling 'fun' jadi blogger ialah berpeluang kenal dan jumpa dgn berbagai ragam manusia. Dari professional, semi pro, dan langsung tak pro mcm aku pun ada. Hihi .. Tak pe. Bkn darjat dan pangkat jadi ukuran dlm persahabatan tapi keikhlasan, kan. Yg penting ikhlas. Most blogger yg duduk dlm Follower list aku ialah student. Ada student Law from UM, yg menawan tapi melawan ni pulak student English Literature kat UIA dan Wanda  ni pulak student Unisel dalam bidang MasComunnication.

Wanda is a very sweet, beautiful young lady. Dia manja, baik dari tuturkata mahupun tingkahlaku. Anak bongsu la katakan. Anytime free she will sms me, even sekadar utk tanya how are u or kakchik, u buat apa tu? So sweet, kan. Hihi .. Met her again last Saturday. Ekceli the main mission is to meet El, pemilik blog The Beautiful Life of Us. Memandangkan lokasi 'dating' sgt dkt dgn rmh Wanda, so i bring her along. Sayangnya El dropped by just for a while. So, aktiviti diteruskan hanya kami ber 3. Nak tau kenapa jumpa El? Gi cari kat blog El. Interesting ooo .. Hihi ..

Wanda & my Bodyguard ~ Aiman @ PakLi Kopitiam, Sek. 7, Shah Alam.
Masa ni hari dok cerah lagi.
Eh .. nape Aiman nmpk cam hensem je eh? Hihi ..

The sweet little Wanda. Tang rambut yg mahal tu. Original!!
Cam Barbie doll. Hihi ..

OOOO .. Udah gelap la.
Kat mana kitorg? Event apa e?
Cuba teka. Eh .. men teka teki lak. Mengada!! Hihi ..

Kita pegi Merenung bulan lah. Interesting!!

Event @ Dtrn Shah Alam 
Organised by Jbt Meta Fizik, Universiti Malaya
dan MBSA. 

Tgk tu. Ramai beratur nak tengok bulan.

Yeay .. yeay. Kitorang da tengok bulan. Korang da tengok belum? Gi la tengok. Bulan itu sangat cantek. Serius cantek. Sekali tengok gerenti terus tergoda dan jatuh cinta. ""Bulan itu .. bulan cinta. Bulan itu .. bulan kita*sila nyanyi ala-ala Amelina*haha ..""




12 comments:

deAnza-wAnda said...

ececeh...cam kenal jer dak tuh sape ek..hihih.. memang sangat cantik kan bulan tuh kc... seindah ciptaan tuhan...

DaddyDian said...

eh, bila korang dating ni>?? kakchik bila nak dating beramai2... leh join skali.. ;)

ceritera asni said...

KAK CIK JOM JUMPA..KITA KAN DAH DEKAT..HEHEH

alinac lover said...

alahai~ best2~ nk jumpa jugak!!! huu

alexa yussida said...

saya suka bulan dan bintang...
walaupon kita jauh..renunglah ke dada langit,pandanglah bulan sbb kita merenung bulan yg sama..di situ senyum bertatu..eceh:D

mmmuahhh!!(tak leyh komen ye kak?hmmph yus pon tataw nape..ngek sikit kut..huuu)

AngahSayang2314 said...

bila turn angah kc ????

kakchik@ella said...

@wanda,memang cantek wanda.

kakchik@ella said...

@Daddydian, Insyallah 1 day. Bln 4 ok da kc ni kot?haha ..

kakchik@ella said...

@Asni, Insyallah Asni. 1 day kita jumpa ye.

kakchik@ella said...

@alexa yussida, merenung bulan mmg best. terbaikkkkk la sgt. hihi ..

kakchik@ella said...

@Angahsyg, bila angah free?

azzey said...

Saya npk bln sabit je KC....hu3..