Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kerana dirimu begitu berharga

Kdg-kdg kita tak tau
kenapa kita diburu
kenapa kita dipilih antara mereka .. mereka .. 
kenapa bukan dia .. dia .. dan dia ..
itu .. ini .. sana .. sini .. begitu .. begini ..

Akhirnya kita sedar
Kita dipilih hanya kerana ..

'KERANA DIRI MU BEGITU BERHARGA'


Echewah .. dah mcm iklan kt TV lak entry nih. Hihi ..


12 comments:

bun_nee said...

cam iklan rejoice je ni kakcik..hehee

eqbalzack said...

salam..saya singgah kak...
saya blogger lama tapi low profile je kak..hehe
saya follow ye...

MamaYatie said...

hahaha..yer la..org penting mmg always wanted!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty la fea said...

kak cik..mane hadiah kita..x sampai² lagik nih..heheh

MamaEma said...

macam lagu siti pun ada san sini sinun... hehehe

Encik MamaT said...

kerna kita insan terpilih.. hehe

AngahSayang2314 said...

sebab kita nie org yg betul2 di sanjung tue hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..mmg berharga kan sis..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah...dirimu dan diriku adalah sangat berharga..hehehhe :P

deAnza-wAnda said...

ohoho.... best jugak jadi wanda...

Woofer Storm said...

mestilah,kak chik memang berharga lor..hehee

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Hehe.. Kakchik.. en3 nih da bley jd dialog iklan la.. ada market value nih..