Jgn tengok weih. Nanti tergoda ai tak tau ...

Friday, February 25, 2011

Ai kan memang suka main  masak-masak kat dapur ai sorang-sorang ... Hari-hari ai masak. Sampai kdg-kdg ai naik 'blurr' .. tak tau nak masak apa. Tapi biasanya ai masak apa yg org nak makan tu suka lah. No point la masak apa yg ai suka, kan. Tu syok sendiri namanya. Hihi ..

Pagi ni ai masak Ikan Siakap 3 Rasa buat santapan darling ai.
Penah terpikir tak apa benda yg 3 rasa tu? 3 rasa tu agaknya masam, manis dan pedas kot? Hihi ..
Forever Love mesti teringin ni. Hari tu dia da ckp nak dtg mkn kat rmh ai.
U wait .. wait eh .. I'm not ready. Hihi ..

Pastu ai goreng Tempe. Ratah pun sodap. Nyum .. nyum . .nyum ..

Walaupun ai masak yg mcm sedap dan best2, sarapan ai tiap-tiap ari tetap Biskut Lemak + Nescafe.
 Semalam lagi teruk ~ Bawang goreng + Nescafe.
 Arini Epal merah + Nescafe pulak. Tukar selera. Sian perut ai, asyik makan Biskut kering je.

Lunch tadi kat Sri Hartamas. Masa tengah makan, tiba2 ai teringat lauk Ikan 3 Rasa kat rumah. 
Sedapnya makan dengan Nasi panas-panas.

Penang Asam Laksa. Ai suka sgt Asam laksa tapi sejak kawin tak penah buat sendiri.
Dok makan yg org buat je. Mengada ai, kan. Hihi 

Ha .. yg ni bkn makanan. Tapi ai la ~ Chef dan tukang makan makanan2 kat atas. Hihi ..

Esok ai ingat nak buat sarapan Nasi Lemak. Hari Sabtu sarapan 'heavy' sikit tak pe. Sebab lunch nanti dah tentu pukul 3 atau 4. Eh .. u ols makan apa tadi? 

p/s : kdg2 aku .. kdg2 saya .. kdg2 ai u.. ai u. Ikut la mood dan situasi ai masa tu. Hihi ..

You Might Also Like

22 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail