Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kotak-kotak dah on the way ..

Kotak-kotak untuk pemenang contest misz-ella.blogspot dah on the way utk bertemu pemiliknya ye. Sikit ari lagi sampai la kat korang. Macam-macam arah tujuan kotak-kotak tu .. Utara, Selatan, Tengah-tengah. Hihi .. Bila dah dapat nanti, jgn lupa sms kita tau. At least kita tau ianya dah selamat sampai. Jangan lupa tau.



Yg dah berjanji utk 'dating' dont worry. Sikit ari lagi kita jumpa. Tak sabar nak buat 'prize giving ceremony' nih. Hihi ..

21 comments:

toyolkiut said...

x sabar ni..
hehe..

My Little Diary said...

salam,
eeee seronoknya tgk kotak2 tu, w'pun kita tak dpt... huhu...

man yusoef said...

saya terlepas, atau tak perasan contest ni..so melepas..hahha..lain kali buat contest lagi..hahaha

munna said...

seronoklah yg menang .. nak terima hadiah dah lepas ni...congrats pada semua pemenang

deAnza-wAnda said...

walawehh... best nyer dapat hadiah...

N@di@ said...

wahhh xsabarlah nak dapat yg mana yer nadai punya :D heheheh

alinac lover said...

syok nya dapat hadiah..yong pon da dapat hadiah dr blogger.suka sangat tau :)

yong tension la kereta yong rosak..risau btol ni

haa lens akak tu.akak nk x? kalo nak nnti yong pos..byr kemudian xpe oke?

ceritera asni said...

KC asni dah resend email..
sila check yer.. ;)

diana said...

ha..
kita nampak dah hadiah kita tu kachik..
yang paling beso kan??
heheheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak cik...mmg best dpt hadiah walaupon saiz hadiah hanya cenonet jer....hihi,yg penting keikhlasan pemberinyaaaa...

Mama Zharfan said...

siyes excited tungguh hadiah ni :)
me akan buat entry setiap kali dpt hadiah :)

::Budak Degil:: said...

kot2 ade lebih, campak kt sy 1 ye..aahaha

Izan Ishak said...

mmg seronok kalau dpt hadiah2 ni kakchik~

Ujang9897 said...

ehem2..terasa mcm ade ujang punya..hehe

azzey said...

Nak ikut dating kak...boleh?

Azwan@Mr Money said...

Yg mna stu saya pnye ek? hehehe

makdara TERdiva said...

eh! akak buat mini gathering jgn lupa ajak kita eh...

Woofer Storm said...

hdiah dah mai sis.heehee congrat^^

Melati Qistyna's Mummy said...

agak2nya salah satu tu ada x menuju ke cheras....muahahah

Maria James said...

hhehehehe.. tq ye. :)

kc received my email oredy? ke
i sent twice but kc lom reply.
tell me soon ya :)

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Tu cam alamat sy je.. eh.. ada tulis alamat ke kt kotak tuh.. huhu