Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Milik siapakah ini?

My very good fren just came back from Europe. Travel around the world every years bukanlah masalah besar buat business woman berjaya mcm dia. This trip paling best sebab dia ckp 'This time, i went without bringing a single pound, all my hubby sponsor' ~ Echewah .. Org lain kumpul duit nak p melancong, dia?? Rezeki. Moga Allah murahkah lagi rezeki ko ye beb. Hihi .. 


I love her very much. Tak sombong, meski dah berjaya dan kaya, dia tetap seperti yg aku kenal dulu. Tak berubah sikap serta tutur kata walau seinci pun. Tak cakap besar, tak berlagak. Yg berubah cuma saiz badan dan penampilan yg sekarang sudah ala-ala Mak Datin. From head to toe all designer's brand. Aku tumpang gembira dan bangga dgn kejayaan kwn-kwn. Kalau nak jeles ke .. nak 'envy' ke .. org camni la, yg sudah membuktikan segala-galanya. Baru la berbaloi-baloi. Hihi .. Eh .. sempat pulak aku iklan eh. Bkn apa, baru2 ni ada org kata aku jeles dgn seseorg walhal yg berckp tu kenal aku pun tidak. Hmmm .. lupakan sajalah. Moga Tuhan ampunkan dosa-dosa dia. Amin.


We talked, drinks, eat, gossip ~ Jumpa sekali sekala, camtu la kan. I love all my frens very much, termasuk lah dia. Kita kwn sampai tua ye beb .. Eh .. sampai akhir hayatlah. Insyallah. Kalau kita ikhlas, tak ambek kesempatan antara satu sama lain, Tuhan restui persahabatan kita. 


Tiap kali pulang makan angin, mcm biasa lah .. ber beg-beg 'designer's handbag' dia borong and that day itself, she brought 2 with her. Cantek gila. Terbaik la 'taste' dia.



Cantek kan. Sempat jugak aku ambik gambar. Sapa punya la ye?
Entahlah .. aku pun tak tau. Ai pakai Cap Ayam je u. Haha ..


9 comments:

Mama Zharfan said...

bertuah bdn dpt laki kayo :)
rezeki masing2 kan :) yg penting happy and bersyukur atas segala nikmatNya :)

Woofer Storm said...

tkpe kak chik,janji pakai walaupun ala2 kdar kan..

biar miskn harta tapi kaya dgn budi.. syg kak chik ketat2..yahoooooo

N@di@ said...

EHH INGTKAN DIA KASI KAT AKAK HEHEHEH AKAK HADIAH AKAK BELUM DAPAT WAAAAAAAAA MAMAZHFRAN DAH DAPAT OWHH RISAU NADIA HAHAHAHA ^__^

Cikmin said...

wah KC...mesti KC punya tu kan..kan..kan..best lah..

Encik MamaT said...

kak cik.. kalo tak tau sapa punya.. bak sini.. heheh

Piasara said...

KC,sapa punya tu..alahh saya tau ni mesti hadiah kwn baik kc tu utk kc kan..tahniah sbb dpt kwn macam dia yg tak penah lupakan kwn w/pon dh berjaya dn berada...
Sy nya beg lv tiruan jer..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah agak2nya sapa la yang sangat bertuah e2..huhuhu bestnya sis...

Nizam said...

best dapat kawan yang tak pernah lupa kita walaupun dah berjaya.. yelah,ramai kawan sekarang just bersama bila susah atau senang jer..sebaiknya dua2 perlu kan..

azzey said...

Perghhhhhhh...LV tu...terliur saya tgk..hu3...