Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

My sister's wedding on Youtube ~ Uploaded by my Ayah Ngah



Nak cite panjang tengah letih ni. So, let's enjoy the video uploaded by my Ayah Ngah. Rajin dan effisien sungguh ayah saudara ku ni. Patutlah Kumpulan Karangkraf bersinar dan cemerlang, tengok lah Boss dia mcmana. Hihi ..

10 comments:

N@di@ said...

wahhh siap masuk utube :D best nih

N@di@ said...

si tukang kipas tgk macam kipas diowang ja hahahah cian pngntin lah hahah

Mama Zharfan said...

ooo..boss karangkraf rupanya :)

Siti Fatimah Fuzz said...

anda da di tag..http://eimah2328.blogspot.com/2011/02/tag-session-25-random-facts-about-me.html

Siti Fatimah Fuzz said...

congrates la for ur sis...,masuk utube lagi..

diana said...

bestnye..
masuk utube lagi..

Woofer Storm said...

slm kak chik...

tak dpt tgk suma youtbe tu,lembab nak mampus la p1 malam ni..tapi mcm best je tgk pngntin pakai baju ungu,..rasa nak kwin pulak..hahaa

Woofer Storm said...

lupa plak,ayah ngah kak chik kerja krangkraf ea??msti bnyk buku dia ni kan,nak novel free boleh??ehheeee

alinac lover said...

rest dulu nnti citer ek

azzey said...

x dpt tgk kat office. access block. nt kat umah saya tgk..