Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Lagi-lagi dan lagi untuk Ahad ini -20/2 ..

Lagi makan dan minum utk hari ini. Sah-sah la dapur tak berasap arini, kan. Eleh .. sesekali Cheff Ella pun nak off gak. Hihi ... 






Sedap tak?? Sedap kan .. Sumpah sedap korang. Tak tipu. Hihi ..

17 comments:

risa said...

huyooooooooooooooooooo...sedapnye itu sekerimmmmmmm

Kisah Sufi said...

bez nyer..meleleh air lur..

azzey said...

OO...ini le hasil b'fast kat luar pg td ye KC..he...

:: noremy bte rahmat :: said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh..

nak eskrim BR tu..

alinac lover said...

ala..nak jugakkkk~

Woofer Storm said...

asik makan je ni.bila nak blnja pulak ni kak chik??ngeeee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huwaaa..adik nak aiskrim.ada tak yg hazelnut tu sis?huhu

deAnza-wAnda said...

hurmm...memang sedap kc.. kompem nih!!

sarah-najwan said...

yg eskreng tu..teringinnya sb dah lama kot xmakn..

lama xmkn sb nk elak anak4 saya batuk dan mesti semput..huhu

mr.curly said...

fuyoooo.. wa dh lame xmkn, huluq2 le sni..hikhik

makdara TERdiva said...

baskin robin tu yg tak tahan..slurpppp! tqvm KC..next time leh berjimba2 lg.. :)

AngahSayang2314 said...

alamakkkkkk kak pagi2 hidang makanan nie terliur kakkkkk

toyolkiut said...

terliur..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang sedap...

Gayahspears said...

sedapnyer :(

MamaYatie said...

meleleh air liur tengok eskrim BR tur...biler nak blanje??kui3x

kakchik@ella said...

@risa, itu eskrem mmg sgt sedap.

@Kisah sufi, meh tisu. lap air lioq tu. hihi ..

@azzey, ye dik.

@noremy, mari la mkn eskrem sesama.

@alinac. meh .. meh.

@Woofer, bila nak jumpa nih?

@Lydia, kat sana eskrem best2 tak?

@Wanda, konpem meletop. eh .. konpem sedaplah. hihi ..

@sarah-najwan, camtu la pengorbanan kita sbagai emak, kan.

@mr. curly, gi arr mkn dgn geng gebu gebas. sure heboh.

@mdt, no big matter Mdt. nnt kita dating lagi eh.

@Angahsyg, cepat lap airliur, hihi ..