Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dam dam dum bunyi mercun .. org kg segera dtg berduyun ..

Echewah .. tajuk entry mcm nak ajak nyanyi lagu raya. Haha .. Ok .. ok. Berenti merapu.  Ni entry khas utk mengenang Majlis Malam Berinai adik kita pada hari Jumaat malam.

Kedatangan rombongan pengantin lelaki selepas solat Isyak disambut dengan paluan kompang dan dentuman mercun serta percikan bunga api yg membuatkan anak-anak kecil excited gila. Eleh .. yg mak budak mcm kita pun terlebih seronok jugak .. sibuk ngata budak-budak. Hihi ... Mana tak excited, bunga api ala-ala kat KLCC .. mahal tuuuuu .. hihi.

poom paam poom paam .. gitu la lebih kurang bunyi dia.



Bonda dan ayahanda mesti memulakan acara, kan 

Adik beradik lain 'tunggu turn' utk menepung tawar
Yg tua didahulukan .. paling muda kemudian.

Posing over ini atas permintaan pengantin perempuan yg suka
sgt menyakat anak buah kesayangannya si Aiman. Fun!! Hihi ..

Malam berinai walaupun dibuat kecil-kecilan tapi tetap meriah and 'fun' gila beb. Usik mengusik sesama keluarga .. semuanya menambahkan lagi elemen-elemen ceria dalam majlis ini. Alhamdullillah.


11 comments:

Mama Zharfan said...

nampak sgt fun & meriah tu ;)

!eNa PnG said...

alamak.... bestnye kak...;)



Happy kan time nie...;)

tiefazatie said...

wah!sgt sempoi dh meriah nie kakchik!

Cempakamelati said...

Meriah sungguh majlis perkahwinan adik kakcik ni. Saya tumpang gembira diatas kegembiraan keluarga dan tetamu Kak cik.

kakyon said...

kakcik.
takdapat akak nak tengok pengantin..masa akak tak mengizinkan.

LeeAneem said...

tahniah buat pengantin....moga kekal hgg akhir hayat...

AngahSayang2314 said...

kak cik muka sama la... hehehe

kakchik@ella said...

memang fun dan meriah kendurinya. We received a lot of compliments dari org yg datang dan sedara mara. Alhamdulillah .. tercapai sudah hajat mama.

@Angahsayang .. kuah tetap tumpah ke nasik, kan. tu pasal sama!! haha ..

azzey said...

Wah2 siap ada mlm berinai tu...

N@di@ said...

wahhh meriah gile kndri adik akak kan bestnyeee :)

makdara TERdiva said...

wah! dahsat! siap ade bunga api tuh!
patutlah dgr sampai ke tlok intan..haha!