Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Selamat Tahun Baru Cina. Selamat Bercuti. Selamat Naik Pelamin. Selamatlah segala-galanya hendaknya ye.

Happy CNY to all my chinese readers and friends.
May u have another blast year.
Kalau makan limau, jgn lupa saya ye.

Tiap kali CNY, mesti teringatkan Lion dance masa duduk
San Peng dulu. Berebut-rebut tengok u. Meriah sgt-sgt. Hihi ..

Buat yang lain-lain, Selamat Bercuti. Yg bakal naik pelamin macam adik saya .. Selamat Naik Pelamin. Moga selamatlah segala-gala hendaknya ye. Hati-hati di jalanraya ye korang, jgn racing tau. Hihi ..






11 comments:

Syafiq Rosli said...

selamat bercuti kak chik

Ujang9897 said...

CNY nie tak dpt lagi limau..hehe

bun_nee said...

cny yang best.. leh tgk lion menari di rumah nanti... hehehe

toyolkiut said...

happy CNY juga pada mereka yg menyambutnya..

Mama Zharfan said...

kat UK ni ramai gak cina everywhere --memang ada gak sambutan CNY kat city :)

Woofer Storm said...

besnya dapat cuti sis,hehee
ada limau tu hulur2 laaa kat sni^^

diana said...

penuh limau dalam esbok kita ni kakchik..
mujur kita memang suka limau..
heheh..

Ct Arina said...

happy CNY kepade yg menyambut! ~_^

alinac lover said...

amboi.baju merah ang! hehehhe cumil!

Maria James said...

lion dance tum chey tum chey!! hahahah

wah warna merah, ada oNG la KC. :)

Anonymous said...

san peng tetap dalam kenangan sampai bila2 kan kk chik??