Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

'Dating dengan diva'

Kalau Ahad lepas kita 'blind date dgn Si Mata Coklat', Ahad ni kita 'date' dgn Mak Dara yg berstatus Diva. Echwah .. 'Diva' tu .. hihi. Bertaraf Diva di mata dan hati anak-anak pun sudah cukup membahagiakan kan MDT. Hihi ..


Not my 1st date with her. Dah banyak kali jumpa dia. In fact dah penah pegi kampung MDT pun. Saya suka dan sayang MDT ni. Very humble, merendah diri, 'motherly', lembut dan penuh sopan santun. Senang berurusan dengan dia ~ mlm Sabtu kita sms dia, esok pagi 'confirm kita jumpa'. Hihi .. Eleh .. yg berminggu dok postpone 'dating' tu tak nak lak cite eh?? hihi ..


Motif jumpa?? Owh .. yg tu kena tanya MDT. Kita dengar cerita pertemuan ini versi MDT pulak nanti eh .. dia dah updet ke belum eh?? kena gi tmpat dia la pasni. Hihi ..


Skodeng kamera MDT. Nyibuk je aku, kan. Hihi ..

Most of the F&B outlet in Sunway Giza is 'Free Wifi' area.
Kalo dah namanya blogger, pe lagi .. Jom online. Hihi ..

Pastu kita makan makan aiskrim together-gether. Sedapss!!
Walau mahal (RM11 seorg) tp sgt berbaloi-baloi. Hihi .. 

Pastu kita sopink. Cuci mata, cuci poket. 
Habis duit kita*echewah .. berlagak*Hihi ..

Dari pagi kita jumpa, pukul 2 baru kita antar MDT balik. Pastu kita sambung jalan-jalan dengan Aiman. Pastu kita sampai rumah pun dah petang. Kita turunkan Aiman kat rumah pastu kita gi salun. Sampai rumah dah malam. Pastu kita mandi-mandi, siap-siap .. wangi-wangi .. pastu kita gi dinner sefamili. Eh .. pasal perenggan akhir ni cam karangan budak 10 tahun eh?? Haha ..


19 comments:

Cik Ila said...

wahh..sesi bersama kakak Diva!!! :)

makdara TERdiva said...

hahaha! TERRRR diva... :) suka jumpa KC @ aiman jugak! funny! tggu N3 dari MDT plak..jeng jeng jeng

Amy Syaquena said...

wah bestnya kak...nie yang jeles nie hehe..

toyolkiut said...

wah..
meriah gitu diari idup kakchik..

MamaEma said...

bestnya..makan3..jalan2...shoping2...

akak, siapa kak diva tue?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh best nyer.bln 6 dating ngan adik nak sis?rinduuuuuuuuuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya sis..u jumpa dengan MDT..ngan eida bila la plak nyek..huhuhuhuhu

sarah-najwan said...

KC ni mmg lucky la..asik jumpa ngan blogger2 ajo..heehe..

mesti happening sb jumpa yg real..salu dok berkomen2 je dlm n3 kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak cik..apa kabar?best tue g gede2..pastu soping2...

ozzy said...

Assalam..

Bagus bila ada perjumpaan mcm ni..dapat tambah kenalan & bertukar2 pendapat.

suffer8zine said...

alaaa nk ikut

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

azzey said...

Budak 10 tahun yg vogue ni KC..heh3..

Gayahspears said...

uwaaaaaaa :) jelesnyer gayah :( akak jum detim... rindu kat akak...

diana said...

dah jumpa ke??
ala...cemburu nih..
hahah

deAnza-wAnda said...

wahhh....bestnyer....huhu... mane n3 date kita hurmmm...

Aku Ibu Muda said...

kak chik...ngan wani bila lagi nak dating? tapi kalau daku, kena hangkuttt sekali bebudak ngan bapak budak la...hihii...

logorithm said...

Waaa... dating kat Giza ye? Best gak tempat tuh...

Woofer Storm said...

memang berbaloi2 sis..heheee

alinac lover said...

ramai da akak jumpa ek~ yong ni xde jmpa sapa2 pon lg