Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

U want extra energy?

Mau extra energy?? Gi minum Livita, Tongkat Ali.. Sume energy booster tu ~ katanya lah. Hihi ... Sebab 'Energy water' yg ni boleh 'spray-spray je.' Jgn cuba minum arr. Pe-pe  jadi i donno u, i tdk bertanggungjwb. Hihi ..

ENERGY WATER ~ SKIN LOTION
Instantly refreshen your skin*kecik bebenor tulisan dia eh . .tak nampak*hihi ..

Was introduced to this Energy Water-Skin Lotion by the Pak Andam during Kak Ee's wedding. Dia spray air bertenaga ni kat muka aku pastu dia tepek-tepek bedak.  Hasilnya?? Idak le berubah lawa cam Tokti tapi boleh lah .. Bedak tahan lama beb. Unisex ye ~ Male, Female boleh guna. Pastu kan 'can apply on the make up also'. Utk yg kerja dlm 'aircond' dn depan komputer mcm aku, kot la tetiba rasa ngantuk dan letih ambek je dia pastu spray kat muka, tutup mata dulu. Pas spray tu kan, segar je rasa. Mana ngantuk tak hilang, dah kena spray dgn air. Haha ..

Simpan dlm keta bagus kot eh? Time2 jln jem, ngantuk .. berguna dia ni. Gi la cari korang, yg perempuan buh dlm handbag, yg lelaki buh dlm keta. Murah je pun .. belas-belas RM je. 

18 comments:

cik panadol said...

hurmmm patot carik sebotol ni...muka dah macam mayat idup dah ni....

kak, ape product yg best utk kasi hilang dark circle?

Princess Nur said...

k'chik, kalau kita letak air masak je dalam botol tu aci tak? hehe

diana said...

berapa harga dia kakchik..?
ada wangi2 ke??

alinac lover said...

akhirnya..dpt le nk komen dgn aman..

ni yong bukak blog akak dgn internet explorer hehhee

Woofer Storm said...

tak dpt tdo dibuatnya kat blog kak chik ni..
hohohohoh

ferra ferro said...

hahahaha kak chik ni , product tu slalu time kulit muka kering ferra pakai . tapi kak chik punya idea bernas ea ?? time pegi college tengahh jamm tu, nampak makcik kereta sebelah dok menguap je , bukak tingkap bagi die pinjam . nhee~

E.d.Y said...

kene beli hari ni jugak

norh said...

nak try jugak lah...

toyolkiut said...

la..
ingatkan mahal, mklum la ada jenama tu..

Aku Ibu Muda said...

wahh..menarik ni, opismate baru je tanya tadi nak letak apa kat muka soh nampak fresh...kitorang dah layu sangat ni KC, keje punya pasal :(

Bukan semua yang ada blog itu adalah blogger
Jangan asyik cari punca, cuba cari penyelesaiannya

sarah-najwan said...

ni kira air sakti ke KC..hehe

almaklum la ..ambo ni bedok pom xpaka sb abis kene pecoh ko mek sarah..huhu

DaddyDian said...

i pon kalo drive jauh selalu ngantuk.. boleh la simpan kt kete
(sebok je aku ni)

Bulan said...

nice one kaka sayam.
leh pakai gak nie.ehee

Innanie | Ariffin said...

duta produk ke kc? heheheh

miaa spungen said...

ok2 jap g miaa p beli ok huhuhu

azzey said...

kat mana nak cari ni KC?

deAnza-wAnda said...

bole try neh...

!eNa PnG said...

spray kat muka dah la,jgn spray satu keta :)