Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Eh .. nak ikut ai ke?

Kucen sapa la ni? Nak ikut aku balik la pulak ... sempat dia menyelinap masuk ke keta aku, nak ikut aku balik la tu. Hihi ..

Kalau u ols nak tau, Si Gebu ni milik Kak Nani.

Byk lagi yg comel-comel, gebu-gebu. Tapi dlm banyak2 tu, yg ni terpikat padaku
Mau follow aku pulang ya?? Meh .. meh .. ai pun memang suka kat u. Hihi ..



19 comments:

deAnza-wAnda said...

wanda nak jugak kakcik.....suke giler kat kuceng...

Ayuni said...

tomeynye!

eqbalzack said...

so cute! buat bantal peluk best ni kak chik..hehe

makdara TERdiva said...

KC lom tengok "Tom" kucing gergasi saya kat kampung aritu.. :D

munna said...

kucing munna pun suka sgt masuk dlm keta bila kita buka pintu... pernah terbawak sampai office... nasib baik office tak ramai org... layan je lah

AngahSayang2314 said...

meow hehehee kucing dlm kereta kak hehehe

kakchik@ella said...

@wanda, kita sama dik.

kakchik@ella said...

@Ayuni, mmg tomey. hihi ..

kakchik@ella said...

@eqbalzack, sure. sbb dia gebu. hihi

kakchik@ella said...

@mdt, if i c gergasi, KC lari. hihi

kakchik@ella said...

@Angahsyg, meowwwww

Isteri Yang Comel said...

cumel lah kakcik

kakchik@ella said...

@munna, sib baek KC perasan dn tk bwk blik. If nt, Hanis Zalikha kena jemput dia balik. hihi ..

kakchik@ella said...

@Isteri yg cumel, meow ke KC yg comel tu? hihi ..

azzey said...

MMG GEBU GEBAS NI KAK..:)

mr.curly said...

amboiiiii..kakchik kidnap kucin ye..hikhik

efa said...

comelnya kucing tu kak chik huhu geram ja tgk ekeke

diana said...

gigit telinga dia...
gigit telinga dia..
kucing kita kat kampung kalau cakap gitu banyak2 kali dia lari nyorok bawah katil..
takut!!
hehhe

Woofer Storm said...

tak nak,bgi sy sis..heeeee