Wednesday, February 23, 2011

S.O.S. ~ Get me a helicopter pleassseeeee ..


Tiap2 kali sebelum tido aku mesti membayangkan hari esok
Esok aku nak pakai baju warna apa .. apa paperwork yang urgent kat opis ..
Nak masak apa .. Wah .. mcm2 nak kena pikir sebelum tido eh.
OK lagi tu .. As long as we are happy, masalah yg maha berat pun jadi kecik je kat kita, kan

Yg paling tak bestnya bila tiap kali sebelum tido terbayangkan "JALAN"
Esok jalan jam tak eh??
Aduhai .. dari bulan Januari sampai sekarang, "attendance ku merah tiap-tiap hari"
Traffik jem dari Sg. Buloh ke persimpangan LDP meletop-meletop. 
Nak naik motor?? Aku tak reti.
Nak naik basikal?? I pakai skirt, camna??
Public transport? Dari SB ke Segambut tak da ..

Ada sapa-sapa ada helicopter?? Helpppppp .. Get me a helicopter pleaseee .. Aku mahu niki bilon. Haha ..



33 comments:

Suara Kalbu said...

ooooo Kak Chik duk Sg Buloh jer eh .. dekat la kiter hihihi...

Jalam jem giler minggu ni ... tak tahu naper

apezs shah said...

apezs ade helikopter kakchik..
nk tak? he3..

ozzy said...

Assalam..

Kalau semua pun nak heli nanti ruang udara pun jem hehe..
Area Kl ni mana2 pun sama..masalah jem

Melati Qistyna's Mummy said...

tu lah, masaelah di KL, mana poie pon jem...hehehehe

p/s: malaysia menang ohh, 2-0 ngan pakisitan :P

Ct Arina said...

heli?? hahah! x dapek nk nolongnye. kc kene kua kul 6 pagi je camtu. setel! ;D

Hanis Azla said...

mmg mcm tulah kita sebelum tido kan.. mcm2 benda kat kepala ni..

Lagenda said...

hahaha..mak leh bygkan mcmana keJEMan jln ke opis KC dah!

Hahaha..i know what u did last year

eliyaezlinalias said...

kna jadik besfren donald trump camneh!

::Budak Degil:: said...

haha..samelah kite kak, sy paling benci nak pikir baju ape nak pakai p keje utk hari esoknye..

slalu dpn almari je dkat stgh jam..ahahaha

MamaYatie said...

waaa...tempat jem tur..tak dapek nak nolong..jgn kata heli,beskal pun takder

norh said...

saya tak jem nak ke tempat keja..he he

Peri PiA said...

zaman2 sb-kl 1/2 jam je
sekarang,ngeri

k.chik dok BRP ke?hehe

makdara TERdiva said...

saya selalu berangan alangkah bestnya kalau hari2 pergi keja pakai baju baru.. :)

diana said...

kakchik kena cari driver la sorang..heheh

Aiman said...

helikopter ? wah ! nnty aiman belikan .. haha .

alinac lover said...

hehhee kak ni~

hri2 merah eh~

kakchik@ella said...

@SuaraKalbu, ye betul. Ida dok mana?

kakchik@ella said...

@Apezs shah, nak .. nak .. nak ..

kakchik@ella said...

@ozzy, btl la en. ozzy, wrga kl ni kualiti of life menurun sbb stresss la sgt. hihi ..

kakchik@ella said...

@MelatiQistina, ya betul. hihi

kakchik@ella said...

@Ctarina, 6 pagi? lum bangun u. hihi

kakchik@ella said...

@MakLagenda, ya ..ya .. i know u know my secret. haha

kakchik@ella said...

@eliyaezlinas, haha. donald trump tak hingan nak geng dgn kc.

kakchik@ella said...

@Dakdegil, btl tu. kc pun ari2 camtu.

kakchik@ella said...

@Dakdegil, btl tu. kc pun ari2 camtu.

kakchik@ella said...

@MamaYatie, tlg dtg belog kc je la camtu. hihi ..

kakchik@ella said...

@HanisAzla, tu la, sama kita, kan.

kakchik@ella said...

@norh, sgt jeles kat awak. hihi

kakchik@ella said...

@PeriPia, dkt2 dh dgn BRP tu. hihi

kakchik@ella said...

@diana, ada kenal driver yg bole terbang? tlg rekomen. hihi

kakchik@ella said...

@makdaraTerdiva, best kan camtu. hihi

kakchik@ella said...

@aiman, meh cepat. sian mama, kan.

kakchik@ella said...

@alinac, nasib le .. nak wat camna. hihi ..