Thursday, April 21, 2011

Bersama Si Gebu ..

My blogger friend and An Actor to be, En. Curly@Keli has updated and entry about out 'date' that day. Camna ai boleh terlepas eh?? Nampak sgt da kurang BW sekarang ni. Sori .. Hihi. Nice entry. Ai like sgt-sgt. Kalau u ols nak tahu sapakah Geng Gebu Gebas,  baca lah tentang diaorg kat sini.  Eh, kat sini pun ada gak tau. Pe kata u ols baca dua-dua. Wah .. promot!! Haha ..

Gambar-gambar dari belog En. curly. Lagi cerita-cerita pertemuan kami kat sini. Jgn lupa visit tempat dia eh.   Serius cakap .. geng ni memang happening. Fun habis. Gerenti gelak sampai nangis punya lah beb. Kalo tak caya, jom kita Get Together. Nak tak?? Ramai yang ai nak jumpa ni. Tunggu ...

22 comments:

rara pinkmafia said...

wahhh best2.happening je tgk.en curly kata leh anta kek ke cheras.hehe

diana said...

blog mr curly tu kelakar giler..
masuk je mesti senyum sorang2..
hahah

Isteri Encek Bard said...

geng kely.. hihihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

Get together kat na tu kc?
D dok jauh ni...hati memang teringin nk jumpa...

eliyaezlinalias said...

jeles! sekian.

azzey said...

mesti ramai yg x sabor nak tunggu tu...:)

Ummiakid @ lily said...

KC..kita leh bayangkan dah rambut anak kita AKID bila besor nanti....sure mcm en curly kan...so sweet!!!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak chik, mase 1st time kak chik jumpe geng gebu gebas tu kurus skit..tapi mase 2nd time jumpe tu mcm dah tembam jer..ni mesti byk mkn sweetie cheese ni..hehehehe

GreenAppleKu.com said...

Kak Ella yg semakin comel..

kakchik@ella said...

rara ,, cepat order. tak rasa rugi dik. hihi ..

kakchik@ella said...

diana, jmpa dpn2 lgi kelakar gila.

kakchik@ella said...

IEB, ye saya geng dgn dia. hihi

kakchik@ella said...

Ladyzul, meh turun kl cepat.

kakchik@ella said...

El, jgn jeles. AILEBIULAH. Hihi ..

kakchik@ella said...

azzey, kna sabor gak dik.

kakchik@ella said...

Ummimiakid@Lily, tgk curly cukup sudah ye dik.

kakchik@ella said...

Ibu Darwisy, kakchik pn terperasan camtu. tp sbnrnya berat sama, tak naik pun. mgkin sebab rambut baru tu kot??? hihihi

kakchik@ella said...

Greenapple yg cantek. Hai adik. Hihi

risa said...

wahhh...mr curly tu rambut dia cantik lah..saye memang suke org rambut curly2 neh..kirim salam ye kakchik..nanti nak terjah lah

Peri PiA said...

seronoknya

mr.curly said...

amboiiiiiiiii..sesi cilok mencilok gambo nmpakkk..xpe2,dibenarkn..hikhik

Ct Arina said...

nak join gak blh? hihi^^