Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Gegar 1 ribu blog April bermula ~ Jom join sama-sama.

Kebizian melanda. Serius bizi pagi ni. Terkejar-kejar .. terburu-buru mengejar dateline dan masa. Tapi walau bizi, sempat menyelit gi meronda ke blog kawan-kawan. Dalam ronda-ronda .. terjumpa entry ni.


Tak larat lah nak cite panjang lebar .. penat main kejar-kejar pagi tadi tak habis lagi. So, to make the story short,  pe kata baca direct dari dia.. Jom korang, join ramai-ramai sebelum 5 petang esok, 5/4/2011. Jom .. jom .. jom ..



17 comments:

riza said...

sama la kak chik...bz jugak...tapi sempat la curi² blogwalking dan wat entri...hahahaha...nasib baik x kena tangkap ngan bos :)

eelobor said...

dah lama tak joint segmen BA

-telordibasuh- said...

jom gegar heheee

Mamaleesya said...

mar join jugeee hehe

Qaseh dalia adelia said...

gegar kak chik

azzey said...

Sama2 kita join ye kc..:)

Pembawa_Wacana said...

Dah join kak..:)

Bunga said...

selamat bergegar kakchik.. hehe

Bro Azqar said...

Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P

http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

Ct Arina said...

alamak rina x sempat nak join..

Golden Rose said...

salam perkenalan....kita 1 group...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

cik riffa :) said...

terjah sini sambil follow
jom singgah blog kte pulak ;D

gegar 1 ribu blog April

top post ;
ABPBH and Johnny Depp

finally

yuppiyupiyu ke upu?

♥sophie♥ said...

gegar sini and follow dr grup 5 ^_^Y

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

kuperludia said...

hey hey hey...wewwwwiittt~ gegar dr group 10 =)

IntaNBerliaN said...

Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com