Lepak dgn kwn baru

Friday, April 29, 2011

Jumpa kwn baru yg sama spesis dan sama kepala adalah antara perkara 'terbaik' dlm hidup. Betul tak korang? Ekceli dlm friendship, kalau mahu jd org yg disenangi .. petuanya 1 je ~ Treat everyone equally. Jgn ada rasa 'macam bagus' atau 'syok sendiri'. Jgn kita rasa kita lebih hebat dari yang lain dan paling penting .. senyum sokmo dan merendah diri. Senang kan. Tak la susah mana kalau mahu menjadi insan yang disenangi dan dihormati.

Lunch with new friends yg aku kenal masa belajar cantek dan mencantekkan kecuali si Yanti@Pinky. Cik Mimie yg glam dan cun, Rin, Ninie, Kak Qis dan Erma yang meletopssss!!

Murah weih makan kat sini. Set utk 4 org ~ Asam pedas ikan pari, ikan kembung + sotong+ udang bakar, kubis goreng, telur dadar, sup, nasi dan teh o ais utk 4 orang = RM19.90 sahaja. Murah, kan. Ni kat Fd Court dlm Restoran Zamzam, Seksyen 9, Shah Alam. Sapa yg dekat-dekat situ gi la terjah. J

Kak Qis - one of the teacher kat Akademi Redglow yg byk menjaga kami sepanjang belajar di sini. Walaupun memula tgk dia aku takut sbb dia nampak sombong, sebenarnya dia baikkkkk sgt. Betul ckp org .. tak kenal maka tak cinta .. dah kenal ni sokmo ber SMS sahaja. Hihi ..

Rin, Ana dah Sha ~ Diaorg ber3 pun aku kenal kat sini. Tetiba rindu saat-saat belajar selama sebulan di sini. Sapa-sapa yg berminat nak belajar mekap secara percuma boleh la baca kat sinisini dan sini. My entry sumenya berdasarkan pengalaman menjadi Student disini. 


You Might Also Like

14 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail