'Dating' dgn Kakak Cantek lagi ..

Sunday, April 24, 2011

Jumpa kakak cantek lagi. Janji pukul 7:30  kat rumah dia tapi jam 8:00 malam Sabtu tu baru kita sampai. Sib baik Kak Nani pun ada 'delay' sikit. So, tak la rasa bersalah sgt.

Liana dan Kak Nani sedang tengok-tengok .. pikir-pikir ..

Sub Bodigad ai ambek gambar kita. Sgt blurr la without flash. Jejaka handsom macho tu ialah Rizal ~ 'one of my fren' yg bersentuhan emas. Dia boleh merubah rupa kita yg comot kepada comel, cantek dan menawan. Hihi

Liana, Kak Nani, Allisya, Rizal dan Jazz. Seronok jumpa diaorg. Riuh dan kecoh!! Byk idea dpt kat sini. Tenggsss a lot friend. InsyaAllah kita akan ber 'dating' di sini lagi.

Dari Butik Rizal dan Jazz di Kajang pun dah dkt 10:00 malam, on the way back kita dinner kat USJ. Sebelum ni kita biasa kuar berdua dgn Kak Nani je, kali ni disertai Aiman dan Liana dan Allisya pulak. Riuh rendah gak la kereta kita.  Mcm-mcm cerita, mcm-mcm lawak. Alahai .. teringat-ingat kat Melur. Kak Nani .. when next? Nak gi sendiri takut sesat. Ella ni, ada masa-masanya 'buta kawasan'. Hihi.

You Might Also Like

25 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail