Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sikit je lagi. Tunggu ye.

Sikit ye lagi ye. Pastu kita akan bergembira dan bersuka ria dan have fun untuk 'round yang ke dua'. Nak tak ?? nak tak korang?? Ce cite .. Ce cite kat kita .. korang nak ke tak nak?? Hihi ...Tunggu eh. Sikit je lagi nak sampai ke destinasi. Tunggu tau.

Muka org tak sabar-sabar nak buat pengumuman. Haha ..

17 comments:

faisal said...

ce cita..ce cita...

http://faisalapardi.com/

Unknown said...

pengumuman apa ni kak chik ?
ce cite ce cite. hehe :


*morning kak chik :)

aqishah said...

hahahha... macam nak umum tarikh ari raya jer

Cik Puan iLa said...

haaa..pengumuman apa tu... :)

Sheherazade said...

cepatla cite kak chik hihi

MizzTina said...

akak..ce umum..ce umum..hehe

kite lak yg xsbr..grrr

AngahSayang2314 said...

cer..cer..cita... apa kes nie kak?? lama tak kesini rindu ngan akak..
akak sihat ke???

Unknown said...

ala nak p mana kak

mun said...

waa..pengumuman apa tu kak...

qemaishak said...

suspen je ni kakchik ni..
menunggu penuh kesabaran ni ekeke

yanamib said...

cpt cite kakchik...x sbr nk tau pengumuman apa nih..suspen je..haha~

Anonymous said...

pengumuman nak bagi hadiah ke KC??? ehem! ehem!

mrs gold said...

apa cita ni...nak tau gak :)

toyolkiut said...

kakchik nk smbut menantu ke?
adoi la..
hehe..

::Budak Degil:: said...

yeeehhha!!...menghitung hari ni...xsabar tggu weekend..ahahaha

azzey said...

nak...nak...nak..:)

alexayussida said...

macam nak umum tarikh pose n raya dah haaa..hehe..umum ape ni kak?aiman nk dpt adek ke?hehehe:p