Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mari kenal Geng Gebu Gebas-G3

Dua hari berturut-turut tersedak bagai diseru-seru. Kenapakah aku ..?? Lepas suruh FBI investigating .. rupanya kerana entry dia dan dia  ~ Gebu Gebas (G3). Hmmm .. Dlm setahun ni je,, dah ramai blogger aku jumpa. Yang meletop mcm Ben Ashaari, Malaysian Dream Girls dan Kakak cantek dan yang biasa-biasa mcm kita*hihihi ..Harap2 satu hari korang boleh jadi luarbiasa*. Ramai lah aku dah jumpa .. tak larat nak list down satu-satu. Baru-baru ni  aku 'blind dating' pulak dengan G3 yang dikepalai oleh Mr. Curly.

Jumpa G3 ni kerana ada urusan money matters. Sebelum ni aku ajak jumpa tapi G3 tak layan .. tak cukup gebu katanya. Amboi .. mentang-mentang ai kecik .. u ols takmo layan ai ye?? Hahaha ..


Urusan money matters ala-ala barter system sedang dijalankan.
Gambar dari En. Curly Alamak .. biru jugak?? "tersedondon "? Hihi.

Gambar kandid dari blog ubat tahan sakit.
Pinjam gambar eh ... nak tolong promote entry 'blind dating'. Hihi ..

Aku~misz-ella@kakchik, pinky my fren blogger baru in the making, cik ubat tahan sakit, Mrs. Curly, Budak Johor & En. Kerinting. Wey .. awat aku  nampak paling muda nihhh ? Aku patut  jadi "kakak tua" korang lah!! Hahaha 


More pictures and story about our blind dating kat blog cik ubat tahan sakit dan Mr. Curly  So, selain dari dapat Sweetie Cheese yang marvellous dan delicious paling best dapat jumpa G3 yang heppening dan gila-gila. Meletop MekDi tu kerana kitorang .. kalo tak .. senyap sepi tak berseri. Serius weih!! tak tipu. So, apa lagi .. jom kenal kwn aku - Geng Gebu Gebas @ G3 di sini  dan sini.

24 comments:

ardinihumaira said...

bestnye KC! dni lom penah jumpa bloggers2 ni tau

::Budak Degil:: said...

seriuosly einn baru kenal depa ni..patotla mase akak ckp nak jmpe curly einn terpinga-pinga2..sebb einn pikir keli kak..ahahaahha....ok siap ke blog mereka.. :)

Isteri Yang Comel said...

wah kc nampak voge gitue

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi...bilalah nk jmp sis kan?

forever love said...

nk jumpe mr. curly... arghh!!!

Mamaleesya said...

beshnye kak. Gathering camni syiok tu...bole dpt ramai kwn kan

diana said...

sapa yang sebelah kakchik bertudung itam tu??
lawa nye..:p

pok meng said...

hoh~ blog pon ade wat gath gak ke ?

eliyaezlinalias said...

alahai gebus nyer semua...

munna said...

wah! kak chik jumpa geng mr. curly ye... mesti best dan headpening kan

azzey said...

Mr Curly tu jual kek ke kc?

Amy Syaquena said...

wah bestnya kak dah ramai blogger2 tip top akak jumpa..jelesnya sayaaa

mr.curly said...

amboiiiiiiiiiiii..nk kate die nmpak mude la tu..tp kdg2 btul gak (arghh pedulikannn..janji bisnes jln)..hikhik

sarah-najwan said...

tgk gmbr da tau seronok sakan uolls nih..bergebas2 sakannya..

Ujang9897 said...

jmpa saya bila..

2/5 ek..jmpa dtg kenduri kawin

Alin Marlini said...

bestnyer KakChik...satu hr nanti pasti kita akan ketemu...hehehe

Peri PiA said...

WOW :)

puanbee said...

sonoknyer kak comel jumpa mereka ..adfei bee tk ler leh join kot :)

Bunga said...

bestnya kak... bilalah dapat ku ketemuan ini..

alexa yussida said...

Akak...i just finish my exam for this month..heee ni dah lalok tahap gaban..esk yus dtg marathon baca en3 akak yg lain ok?insyaAllah..nyte akk..sumpah penat..uuu

Miza Yusof said...

muka kak chik lainlah bila make up.
cantik. ada iras-iras sorang astis tu. nama apa entah. lupa. kak chik cantikkkk :)

AngahSayang2314 said...

arrrr cemburu tul lah....kc dah jumpa dia.... angah lom lagi tak peduli nanti bulan 5 nak joint mak punya gathering la...hehehee

kakyon said...

comelnya kakchik..jeles nie..nak mntak petua..hehe

suka tengok rambut curly..:)

cik panadol said...

adus...ubat tahan sakit kakchik cakap.....sabo je la....

hahaha betol tu sblm ni segan nk jumpe kakchik sebab kakchik tak layak join geng gebu gebas! hahaha.....

ecet! kami pemalu sebenarnya......