Yeay .. yeay .. jap gi waktu makan

Wednesday, April 20, 2011

Baru-baru ni ada org cakap kat ai .. buat apa nak susahkan diri? Aiman kan dah besar .. suruh je dia cari makan tengahari dia sendiri. Ai kata .. Pe salahnya ai masak? Bukan susah pun. Percaya tak ai masuk dapur pukul 6:45 pagi ..by 7:10 siap!! Terus vvrooommm lelaju antar anak ai ke sekolah. Ai rasa kan, ai mewarisi sifat rajin memasak mama ai lah. Mama ai, masa muda dulu dia keja. Balik keja, walau penat camna, dia mesti masak utk anak-anak. Kiranya kan, Mama ai lebih dulu jadi Bionic Woman dari ai lah. Wah .. like mother like dotter!! Hihi ..

Ayam Goreng Kunyit dan Sambal Sardin. Saje je tak goreng garing sangat Ayam tu ..takut nanti bila nak makan "too dry, keras dan tak juicy". OMG .. Sardin feveretku. Hopefully malam nanti ada lagi. Hihi ..

* Fuhh .. Sepantas kilat la ai buat entry ni. Foto dah upload kat rmh pagi tadi. Skrip*ecece ..skrip la pulak* on the spot. Fuhhh .. laju sungguh!! Zmn skrg ni sume kena cepat .. sapa lambat kena tinggal. Babai ..Hihi ..

You Might Also Like

21 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail