Kotak cantek dari Kakak cantek

Wednesday, April 27, 2011

Hmmm .. semlm dpt Kotak cantek dari Kakak Cantek. Teruja tengok kotak cinta yang merah menyala ni. Ooo .. ada yang bertanya tentang Model 80an ni kat saya. Ha ah .. Kitorang memang berkwn baik. Bermula dari dijemput ke Majlis Harijadi Hanis Zalikha, pastu kitorang terus rapat dan mesra. Senang berkwn dengan dia .. kecuali .. Jgn SMS!! Entah bila la dia jwb sebab dia sokmo bizi.

Cantek, kan ..

Nak tengok apa di dalam??
Jeng .. jeng .. jeng ..
*
*
*

Red velvet  cupcake dari Kak Nani. Seriously, Red velvet Kak Nani adalah antara yg terbaik yg saya dah cuba. Bkn sebab dia kwn saya tp sebab memang sedap dan best. Tak percaya? Cuba order. Gerenti tak menyesal punya. Hihi.

Nak tau cerita tentang kami lagi? Boleh la baca kat sini .. sinisini dan banyak lagi sebenarnya dalam belog ni. Kalo rajin, cari la sendiri. Hihi ..


You Might Also Like

26 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail