Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ini entry orang bosan. Jgn layan.

Semalam, lepas kelas cantek mencantek, kita gi Kelas kesihatan pulak. Kelas kesihatan special sikit sebab diiringi oleh dua orang Bodiguard. Tapi tu la .. sampai kat pintu Gym je la berteman ,, pastu diaorg gi jalan-jalan. Yang tak bestnya diaorg lambat lak jemput kita balik. Duduk la kita kat Food Court tu sorang-sorang. Bosanlah!! Dan sebab bosan, kita ambek gambar sendiri pakai henfon banyak-banyak. Kalaulah henfon tu boleh bercakap, sure henfon tu marah kat kita, kan. Tak pun dia kata kita gila. Hihi ..

Muka tak da mekap. Habis 'workout' kita mandi kat 'changing room', pastu kita cuma keringkan rambut je. Nak buh lotion, bedak, lipstick kat muka sume malas. Pucat muka kita, kan.

Lepas diaorg dah sampai,, It's Makan time. Yeay .. tak bosan lagi. Ni Tuan Bodiguard kecik punya

Ni Abah tuan bodiguard punya 

Kita punya Apple Juice. Biasalah .. kita kan suka Air buah. Mana-mana gi pun memang sokmo order Air buah. Baik untuk kulit tau.

Roti bakar dengan Peanut butter dan Roti bakar susu ~ pun diaorang ber 2 punya. Kita tak order apa-apa  pun .. tapi tak pe .. sebab kita suka tumpang yg diaorg punya. Hihi ..

Bosan kan entry kita?? Sama dengan perasaan kita masa menaip entry ini. Kesian korang kan, kena baca entry bosan camni. Eh .. ada yang baca ke?? Bukan aku dah cakap awal-awal "Jgn Layan" ke?? Hahaha ..

23 comments:

mizzkechique said...

pas sesi cantek2..sesi makan2 lak kak eh...

Isteri Yang Comel said...

eh mana ada bosan, asal ada pic makanan IEB suka baca

munna said...

kita nak tengok muka abah bodyguard tu la....

Ujang9897 said...

ni kakak aiman ker mak aiman...=)

mkn sodap2 ek.

Piasara said...

"hahhah..natural beauty tu kc...sesekali bagila muka tu bernafas sikit kan...kc,kita tak bosan kalau entri ada gambar2 terutama gambar2 makanan..amik bau jer..hehehe.."

Tina Othman said...

ala kc tak mekap pun lawa je

sarah-najwan said...

natural beauty KCE..
tang mkn tu mmg superb....

azzey said...

Bestnya ada 2 bodyguard. mesti lbh slmt kan kc..:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

abah bodyguard mkn apa?sedap je nmpk

AngahSayang2314 said...

alamak nampak sedapnyer tengok roti peanut tue..dah la hantu kacang angah nie

ardinihumaira said...

nak air tu sket KC ;)

Qaseh dalia adelia said...

aiyak makan lagik ngaaaa

Azwani said...

kak chik selit2 makanan diorg je..emm kak chik kan baru lepas workout..takkan nak makan terus macam makanan bodigad tu,kan..hihiii

diana said...

kay belakang kakchik tu orang tengah begaduh ke??hihi..

risa said...

kakak cantik!! kite tak sihat;(

Ati Masrif said...

tetap cantikkk...

ella pakai C/L ke :)

Tasha said...

akk ni letak gambar makanan la pulak..... hurmmmm..... 1 hari tak makan lagi

Aku Ibu Muda said...

kc..baru wani perasan...kc mcm tak penah tnjuk lagi pic abah aiman kan? hihi...ke abah aiman yg tak mo enteprem?

cik bahulu oren said...

sdp nye roti tu..hehee
akk x mekap pun cntik jgk ;)

alinac lover said...

bab makan mesti kena tgk kak~ hehehe

Woofer Storm said...

tak bosan la sis,cuma lapar je tgk makanan kat sni..heheee

::Budak Degil:: said...

roti bakar susu tu sure sedap giler kan??....uarrgghhh..terlioq!..

Peri PiA said...

kalo pia dgn hubby,makanan hubby akan jadi lebih sedap

last2 tukar hihi