Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kenapa Johnny's??

Kenapa Johnny's?
Johnny dah berubah. Johnny sekarang dah tak mcm dulu lagi,, bukan lagi penyeri .. bukan lagi idaman dan bukan lagi yang aku ingini. Kenapa Johnny's?

Gambor tissue Johnny's je yg ada .. setimboatnya sudah habis,, tapi serious .. dipping sauce dia dah tak macam dulu .. tomyam seafood dia pun dah tak mengancam. Kenapa?? Y u not like b4?? Nampaknya harus ke Coca Steamboat je la selepas ini. Tapi Coca mahal berganda-ganda!!

22 comments:

Peri PiA said...

ini la Francaise mende same rase tak same ...kite bako je hihi

b a m b a m ' s said...

saya pon suka johnny sbb sauce dia!! ehhehehe.. so far pegi mkn nsb baik lar dip dia still maintain.. ehhehe

eelobor said...

bagi cadangan tempat mana yang sedap & berbaloi harganya. terasa nak makan steamboat la pulak nih

ctpayong said...

apa kata kita try buat kat rumah aja...

mampuih rasa ke parit!!!

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

apekata KC masak sendiri pastu ajak saya makan..haha!

Cikgu Nurin said...

wwuu dah lama tak ke Johnny ni...KC makan kat mana?

Emmm KC macam dah bg idea kat saya kat mana nak blanja hubby sempena birthday dia esok...)

alexa yussida said...

ce tanye Johnny Depp kak..kekeke:P

CIK TOM said...

ntah..ciktom xpernah makan lg..hhehee...

munna said...

tak perngah pergi ke sana... nak makan steamboat kat sini..mmg hampeh takde yg sedap...

gaung said...

yer ker kak chik..kami da 6bulan da tak pergi 6 bulan da tak pergi johnny..sauce dia memg sedap! yg tu buat specil tue..

AiDa AzRyN said...

aida xpernah lg mkn steamboat. XD

Melur Jelita said...

Benar sekali kak chik jelita...tak macam dulu...banyak rasanya dah berubah...kualiti tak jaga, layanan pun dah kurang mesra...alahaiiii

risa said...

kakak sayammmm....mesti tak baca entri neh....hehehe mawi nak pi umrah ngan ekin lah kak...

Bulan said...

Bulan suka yam milk shake johnny's.best!

kella said...

itulah! dulu kita suka sangat ngan johnyys nih! tapi entah,, telah hilang selera ke atasnya... hmmm

diana said...

tak pernah pi makan kat sini..:p

kAmi dAn mEreKa!! said...

kite pernah makan skali je kt johnnys,
tak ingat dah ape rase dia, hehe =)

Woofer Storm said...

tak pernah layan benda2 ni..orang biasa apa yang ada..

Hanis Azla said...

iye ke kak.. klu dulu stimbot johnny's mmg jd idaman hati.. dah lama x pergi..

azila said...

kc..sejak kitorang berkenalan ngan steamboat kat tpt lain..johny bukan lg pilihan utama:)

azzey said...

Dh x sedap ye kc....

ms sara said...

SARA KN KLU TURUN KL..CONFIRM G CRI JOHNY..KT ALOR SETAR XDE JUSCO..HUHU SEDEYNYER..TPI SKNG KLU NK MKN GK KN G PINANG..TP RS CNA STILL OK..MMM TPI MMNG SESTGH JOHNY MMNG SOS DIA X SM..