Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pergi mandilah ..

Bawak-bawak la gi mandi. Yang Mem nya mandi 3, 4 kali sehari. Tiap kali mandi mesti lama .. lengkap dengan body scrub bagai. Tak reti nak mandi 'cincai' ke .. mandi 'kambing' ke .. Camna eh kambing mandi? Hihi .. Ce cite .. ce cite. Ce cite kat ai camna kambing mandi. Ai nak tau ni. Hihi ..

Memula kita tengok Mem yang suka mandi banyak kali tu dulu. 
Ai la tu. Hihi ..

Wah .. dimandikan oleh 5, 6 orang sekaligus. Manja ko eh.

Tiap-tiap pagi ai on engine .. terus vrooomm lelaju antar Aiman gi sekolah. Pastu balik rumah mandi dah siap-siap terus vrooomm lelaju gi opis. Nak jeling lebih-lebih kat keta pun tak da masa. Sib baik ada org prihatin .. dia kata Mr. SUV ai ni tersangatlah perlukan belaian mesra dan 'shower'. Di satu tengahari during lunch hour .. ai bawak Mr. SUV ni gi shower. RM13!!! Mahalnya .. Apasal keta lain murah? Cepat kaya la u tokey.

19 comments:

risa said...

kak..keta besau memang le mahal..hehehe
saye basuh kancil baru 6hengget tau...kakchik, jom kite bukak kedai basuh keta!

risa said...

jap2...lupa nak cakap
buatlah butang like tu kak..senang saye nak like entri:)

Fadah said...

CRV 4wd...
memang mahal..
fadah pun 4wd gak..
sama jer...
hehehehee...

Fadah said...

akak...
add lah saya dalam bloglist..
blog ni dah fadah add dalam bloglist perempuan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

smgu sekali ke dia mandi sis?hihi

Lagenda said...

keta ada org mandikan..org nk mintak mandikan jugak buleh?

diana said...

abang lan mandikan sendiri..
dia tak suka orang mandikan keta dia..
dia tak puas hati...katanye...

Peri PiA said...

hihihi

cantik rmbt baru :D,hihi ptg rmbt

[n a j e e b] said...

nasib baik honda ex5 turbo ai tu rm4 je.. hihihi!

Miza Yusof said...

selalaunya standard rm10 je :)

alinac lover said...

kancil yong pon kena bawak p mandi jugak tu..da bucuk da dia hehehe

Amy Syaquena said...

rambut baru ke kak , shantik..

munna said...

kak chik kat sini lagi mahal kak chik...klu mpv dan suv luar dlm diaorg charge RM 15

Woofer Storm said...

mesti dia ingat,klu kete besar air pun bnyak nak guna..hehee pas ni bawa motor je cuci,jimat ckit..heheeee

::Budak Degil:: said...

kat area s.alam ni paling murah rm5 la, tu pun die cuci luar jelah kak..

Ct Arina said...

kete beso mmg ler mahal kc.. kete cam rina tu baru 8 inggit! hihi

ziana said...

Nak pinjam g jenjalan boleh? Area Shah Alam jer...

MaMa aDaMaQiL said...

tq for d order KC...first customer utk moist choc brownies nat ni..hehehe

MaMa aDaMaQiL said...

tq for d order KC...first customer utk moist choc brownies nat ni..hehehe