Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pe-pe hal .. jom kita makan dulu.

Jom le kita nengok yang mata biru, tinggi lampai, kulit putih pink-pink berjeragat*hihi* pulak weih. Sokmo makan kat tempat yang berkulit sawo matang berketurunan Melayu, bercitarasa belacan, kan. Sesekali moh le kita tukor selera.

Nyumm .. nyumm .. nyummm .. Muffin dia memang my favorite,, terutama 'Banana flavour'

Yang ni i dont like

Tiap kali dtg sini, mesti nak yang ni jugak!! Hihi ....

Ice lemon tea & Mango Juice

19 comments:

Isteri Yang Comel said...

syedapnyer.. lapo fulak

eliyaezlinalias said...

kenny rogers kannnnn!

Sidratul Muntaha said...

ahahahaa.
waaaa..
apesal sume org buat entry mkn2 dipagi buta yg sunyi nih?!
aku dah la diet!
kenyy roger mmg sedap.
hingga menjilat pinggan!

Salmia said...

adoii.. pepagi dah kua entri makan ni.. hehehe.. lapaq..

YanaMIB said...

ni kt kenny rogers eh?? apesal dlm gbr mcm menarik je...haha xpuas hati nihhh..=P

risa said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saye takleh makannnnnnnnn

azzey said...

yg kc 'don't like ' tu bagi kata saya je lah...coz i loikeeeeeeeeeeeee it....ngeh3...

Sharinginfoz said...

alamak tengok aja rasa lapar, oooo tidak

Shiela Firdaus said...

wuarghhhhh..lapar nih!

ezzyra said...

td bru je dok ckp2 ngn rumate pasl kenny ni...sdap2...

alexa yussida said...

sedapnye mam !

PReDicToR said...

wahh sedapnya..tiba2 rase lapar nei

Qaseh dalia adelia said...

macam tak sedap jer neh (jelez) haha

::Budak Degil:: said...

alahai!..terliurnye...garlic bread dgn mushroom soup tu akak x suke?..bak sini bagi ein..hahaha

ardinihumaira said...

naseb baik dni baru lepas makan kalo tak dni terkam skrin laptop nak makan hehe

munna said...

kenny rogers ke kak chik.. masa preggy anak sulung mengidam makan ni... sanggup turun kuantan semata-mata nak makan KR..

MamaYatie said...

aduhhhh..semakin lapar rasa perut getah yg elastik abis ni...

shah-kayrul said...

salam kenal kak...terliur tengok makan nie...aduhhhh mula la cacing nak buat konsert nie...

sarah said...

k.ella....
bajer sara kenny rogers..
my favourite tuh ;p