Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tahun ni boleh la layan dia ..

Dah banyak tahun tak layan. Tak kuasa. Bosan. 
Boring. Tak suka. Menyampah. 
Tapi tahun ni hati tergoda. Nak tau sebab apa??
Sebab dia ..

Tahun ni layan Akademi Fantasia sebab ada Amy Search dan Aznil. Kita, Aiman dan semua famili kita termasuklah mama kita minat dua org ni. So, tahun ni .. kita layan. Bukan sebab student AF .. tapi sebab nak tengok Aznil dan Amy Search.  Weih korang .. sila ignore gambar aiman yg gebu tu ye. Ni gambar 2 tahun lepas rasanya .. masa ni dia tengah gebu!! Hihi ..

Korang suka tak Amy Search dan Aznil. Ce cita .. Ce cita. Ce cita kat kita.

24 comments:

oshin-jamel said...

amy search n paknil the best!!!!!!!

Shiela Firdaus said...

saya suka aznil~!

risa said...

suke amy ngan aznil...suke sangat!! tengok tak concert aznil yg baru2 ni tu..bestkan!

YanaMIB said...

sy juga suka dorg dua org tuuuu..legend tuuu kan kakkk..pfttt~ tp x dpt nk melyn AF thn ni sbb mslh kebizian melampau..weekend pn bz..mencik! =_=

azila said...

so far lom berkesempatan tgk AF pon kc..tp mmg sblm2 ni xtgk pon.heheh

Bulan said...

wahh.Bulan pn nk layan gak nie.sbb tgh cuti sem.ehee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

amy tu kureng sikit...tapi paknil boleh ja....

Miza Yusof said...

miza paling suka aznil :)
dah lama dah tak tengok AF.
kalau tanya sapa budak AF memang Miza failed :)

Aku Ibu Muda said...

nak jumpa pak nil ahad ni...hihi..dengar citer dia jadi jemputan utk gath breastfeeding nanti...

diana said...

suka aznil dan amy..
tapi tak suka hattan..
dia suka belagak bagus..
padahal kosong je..
tak boleh nak layan af sebab
malam minggu layan bola je..:p

::Budak Degil:: said...

af skng dh xbest la kak..ramai duk kondem..sistem baru diorang ni mcm hape je..

cik bahulu oren said...

kantoi akk pmnt setia pak nil ngn amy search..hehe

munna said...

munna pun layan AF 9 sebab ada Pak Nil... mmg gebulah Bodyguard masa tu

Daddy Ziyyad said...

saya suka Amy Search.
tapi saya tak suka AF.

ekekeke...

pheeeeeeeewittttttttt

Piasara said...

"saya suka sgt kat ank amy,nabila huda..bila dia berlakon,feel...suka tgk lakonan dia..aznil pulak pernah jumpa dia ms dia shooting pop kuiz di penang dulu..dia awet muda sbb dulu dgn skrg sama jer...amy lak,dia ni legend...suka gak, lagu2 dia best..."

mr.curly said...

wa mmg minat gilerr dgn amy sed(ops sori lidah pendek)..hikhik

Ct Arina said...

ehe^^ sian ler c aiman.. gambar gebu die kene tayang!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

debab aiman hihi

makdara TERdiva said...

selalu gak pagi2 nampak dia pg kedai kat kawasan umah saya..hehe!

pakai singlet jer..

Mama Likha said...

yeay! i loikkkeee amy search tooo..!!!
muaahhh cyg KC :)


p/s : erkkk, likha lagi gebus gebas dr abg aimannn! chayokkk2... hehee

Ardini Humaira said...

lama betul dni tak tengpk paknil mengacara gara2 tak tgk tv hehe

Ujang9897 said...

yezza...amy search dn paknil mmg best..=)

Syima Emi said...

auuwwww phewitttt. aiman bergambar dgn amy.. syima suka dua-dua, amy n aznil... suara dia mmg power dan besttt.. cuma AF9 tetap x umpphhh sebab peserta tak best sgt.. AF2 dulu plg best.. kadang2 Mentor TV3 lagi best kakchik..

alinac lover said...

heheh aiman gebu2 ek 2 tahun lepas~