Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Gi updet blog dulu

Gi updet blog dulu.
Eh .... suka-suka je dia suruh kita
Ingat updet blog tu boleh anytime ke??
Kena ada mood .. ada idea. Tau la u peminat blog kita.
Time kaseh sbb minat tulisan kita yg entah apa-apa
Tapi kita perlukan masa. Kita bukan sokmo free.
Sabar ye. Tunggu. Kita tengah bizi ni.  Hihi ..

21 comments:

Alin Marlini said...

betul tu Kak Chik..kekdang satu hari takder idea..tapi bila balik keje atas motor baru ada idea plak..hehehe

Isteri Yang Comel said...

saya peminat no. satu belog KC

Ujang9897 said...

hihi..betul2...kan KC dh update ni..=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi...adik yg ada masa pun kena tgu feel dtg

aqishah said...

tulah sy mood malam leh apdet... kekeeekeee

sarah-najwan said...

betul tu..
kdg2 free..idea tarak..
tgh bizi idea mari..guaner tu..hahhahaa

Shiela Firdaus said...

saya banyak menda nak tulis nie tapi sbb boss ada baca nanti takut dia tanye "tadak keje ke Shiela?"...abesss la saya!

forever love said...

fuwwoooo ada peminat.. hihi

eliyaezlinalias said...

eh! sapa laks yg bg arahan pada KC neh??????? kt blog pon ada bos ek? hihihi

risa said...

saye takde semangat sebab blog tak cantik!! nanti lepas mencantikkan saye kasi boommm...hehehe

Piasara said...

"a'ah betul tu kc,mana boleh nak update gitu2 jer...kena ada masa2 khas nak update entri ni.."

Ati Masrif said...

ella..

org wanita ni mmg sokmo
bz..tak kira kerja ke tak kerja...

kan..kan...


^____~

Izan Ishak said...

betul tu KC...lain org lain komitmennya kan. bukan suka2 boleh nak hapdet belog nih...takpelah... peminat tegar belog KC tu~

Qaseh dalia adelia said...

hehek ..Kc tengah nanges tuuu xleh hupdate lagik kikiki

Qaseh dalia adelia said...

hehek ..Kc tengah nanges tuuu xleh hupdate lagik kikiki

::Budak Degil:: said...

perghh!..untungla kan kak dh ade peminat blog...huhuhu

azzey said...

ni pun update juga nim kac...:)

ardinihumaira said...

dni hari ni tade feel nak update ado feel bw je :D

Rahimah Ramlan said...

sy penah xde idea 3 bulan nak updet blog. hahaha. sampai dah x de sapa nak visit blog saya (sebab saya tak usik langsung blog tu..bg tumbuk semak samun sumer)

pastu baru2 ni ada 2 org suh sy update blog hehari. tapi masih x leh gak nak updet hari2 sbb bukan x de idea, tapi malas nak menaip :P




^ ^

diana said...

uh!!!mana boleh
tulis sebab di paksa2..
idea datang sendiri..
kalau kita cari lagi tak jumpa..
hehhe

Aishah Rahman said...

Memang tak boleh uodate blog hari2. We need ideas to blog. Agreed! :)