Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hello Silent Readers ..

Hello Silent Readers .. Kita lambai-lambai kat awak ni. Mekaseh ye suka baca entry kita. Walaupun awak datang senyap-senyap dan kita tak tau sapa awak .. tapi kedatangan awak telah buatkan kita 'cheer up' dan gembira. Tima Kaseh ye. Datang lagi tau. Hihi ..

28 comments:

risa said...

sama2 kasih..erkss
dulu silent reader..sekarang kecoh reader tau kak..hehehe

My Little Diary said...

kita pun kadang2 try gak nak jdk silent reader, tapi tak bole pulak... mulut & tangan ni gatal nak menceceh & menaip jugak kat sinun... hehehehe

Oshin jamel said...

same²..heehhehe!!!!

qemaishak said...

saya datang ni hehe

sarah-najwan said...

sama2..kdg2 ambo silent gak kalu time bizi..hehe

eliyaezlinalias said...

ssshhhhh...silent kannnn....

Ecah Ecot said...

saye la tu..eh, x silent dh ni..ehehe

Isteri Yang Comel said...

hihih KC saya terus jadi kepocu reader akak

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sama2...eceh2 terperasan plak...

missSenget said...

okeh2..

esok2 saya datang lagi..yeay~!!

ardinihumaira said...

a ah kan kKC ;)
hai silent readers!

YanaMIB said...

saya bukan silent readers..hekhek..


hye kakchik =P

Shiela Firdaus said...

saya kadang silent..kadang tak silent!hehehehehe!

Cik Moon said...

kita laa tu..kita laa tu..hehehe

Axie04 said...

saya nak joint jugak
tapi x mo la silent reader
huhu

misz Qahirah said...

dulu silent..sekarang siren...hahahaha XD

-telordibasuh- said...

telor bukan silent readers
tapi telor anon hahahaaa

Amy Syaquena said...

sama2 kak kadang2 amy silent gak kalau internet lembab x boleh untuk meninggalkan komen...

p/s: amy bertolak esok kak , atas urusan bisness tapi bukan makan angin huhuhu~

nisa said...

Fuh..peminat dlm diam tu..jaga2..hehehe..best kalo ada silent reader, tambah2 bila kita tau dia setia menjadi follower dlm diam...

Daddy Ziyyad said...

sesekali..saya suka buat bising kat sini..so saya bukan silent..hahaha

Farah Shamsudin said...

sebelum ni saya pn suka jd silent readers.. tapi sekarang, tangan ni gatai je nak coment..:)

axelida said...

eh KC wish kat saya eks? hehe sama2 ;p

alexa yussida said...

sama sama :p

alinac lover said...

pasni nak senyap2 jugak la bole hehehe

::Budak Degil:: said...

huhuhu..mcm private admire pulak..

Miza Yusof said...

siapakah silen reader tersebut ? hehe

azzey said...

saya x nak jd yg 'silent'..saya nak jadi yg show off..:)

Qaseh dalia adelia said...

kite bukan silent reader ..kite not silent reader weee