Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hello Silent Readers ..

Hello Silent Readers .. Kita lambai-lambai kat awak ni. Mekaseh ye suka baca entry kita. Walaupun awak datang senyap-senyap dan kita tak tau sapa awak .. tapi kedatangan awak telah buatkan kita 'cheer up' dan gembira. Tima Kaseh ye. Datang lagi tau. Hihi ..

28 comments:

risa said...

sama2 kasih..erkss
dulu silent reader..sekarang kecoh reader tau kak..hehehe

My Little Diary said...

kita pun kadang2 try gak nak jdk silent reader, tapi tak bole pulak... mulut & tangan ni gatal nak menceceh & menaip jugak kat sinun... hehehehe

oshin-jamel said...

same²..heehhehe!!!!

qemaishak said...

saya datang ni hehe

sarah-najwan said...

sama2..kdg2 ambo silent gak kalu time bizi..hehe

eliyaezlinalias said...

ssshhhhh...silent kannnn....

Unknown said...

saye la tu..eh, x silent dh ni..ehehe

Isteri Encek Bard said...

hihih KC saya terus jadi kepocu reader akak

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sama2...eceh2 terperasan plak...

Shila said...

okeh2..

esok2 saya datang lagi..yeay~!!

ardinihumaira said...

a ah kan kKC ;)
hai silent readers!

yanamib said...

saya bukan silent readers..hekhek..


hye kakchik =P

Shiela Firdaus said...

saya kadang silent..kadang tak silent!hehehehehe!

mun said...

kita laa tu..kita laa tu..hehehe

Axie04 said...

saya nak joint jugak
tapi x mo la silent reader
huhu

Qahirah Shahid said...

dulu silent..sekarang siren...hahahaha XD

-telOrDibAsuh- said...

telor bukan silent readers
tapi telor anon hahahaaa

Kak Amy said...

sama2 kak kadang2 amy silent gak kalau internet lembab x boleh untuk meninggalkan komen...

p/s: amy bertolak esok kak , atas urusan bisness tapi bukan makan angin huhuhu~

nisa said...

Fuh..peminat dlm diam tu..jaga2..hehehe..best kalo ada silent reader, tambah2 bila kita tau dia setia menjadi follower dlm diam...

Dr K said...

sesekali..saya suka buat bising kat sini..so saya bukan silent..hahaha

Farah Shamsudin said...

sebelum ni saya pn suka jd silent readers.. tapi sekarang, tangan ni gatai je nak coment..:)

Lida Rahim said...

eh KC wish kat saya eks? hehe sama2 ;p

alexayussida said...

sama sama :p

Unknown said...

pasni nak senyap2 jugak la bole hehehe

::Budak Degil:: said...

huhuhu..mcm private admire pulak..

Unknown said...

siapakah silen reader tersebut ? hehe

azzey said...

saya x nak jd yg 'silent'..saya nak jadi yg show off..:)

Qaseh Dalia said...

kite bukan silent reader ..kite not silent reader weee