Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Yang bakal datang dan yang nak pergi

Tetiba sedih.
Bukan mudah nak ucap Selamat Tinggal buat yang ingin pergi.
Tapi .. Bertemu dan Berpisah .. tu kan adat manusia biasa ..
Hilang di mata tapi di hati tetap tak lupa
Walau orang kata patah tumbuh hilang berganti
Yang bakal datang mengganti pasti tak sama dgn yg pergi, kan.

Hmmmm .. 
Bakal Ber "Farewell Party" lah tak lama lagi. 


16 comments:

MamaEma said...

siapa yg nak pergi tu kak...ema dah dua org member pergi ke new opis ni..br lepas buat farewell...

alinac lover said...

sapa yg nak p tu kak~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

salam...
kc skg sy pkai URL ini ye...dah tukar
http://makencikladyzul.blogspot.com/

Cikgu Nurin said...

KC nak berhenti kerje ke..? Bukak bisnes...?

risa said...

biasalah tu kan kak..bertemu dan berpisah tu adat biasa...hmmmm

risa said...

kite tag akak tau!!!
http://hasrisa.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

aqishah said...

alahai sape kak... mesti sedey nih.. sob sob...

patah tumbuh hilang berganti

Cik Zaiey said...

huhu..mmg sdih ble jd cmnie..

norh said...

adat la tu kak..

Peri PiA said...

farewell,hmm kc tkr kerjaya ke?

Shiela Firdaus said...

Baru je jumpa kakchik..takkan nak pegi dah!!

::Budak Degil:: said...

ni ade kene mngene kn abg ben yg nk mnghilangkan diri ke ni?..huhuhu

azzey said...

Sape yg nak pegi tu kc...

kakyon said...

bunyi cam sedey aje.tumpang sedi juga..sob..sob..

Tasha said...

teringat lagu jangan kau ucap selamat tinggal....

toyolkiut said...

laa..
ingatkn pe la td..
hehe..