Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kopi Putih di Pekan lama

Lama sungguh tak makan kat Old Town White Coffee. So, di satu hari during lunch hour, ai took my lunch here. My feveret kat kedap kopi berbintang .. bape eh?? Buh la bape bintang korang suka. Ai lupa nak kira. hihi ..OK Sambung .. My feveret kat kedai kopi ni ialah Roti Bakar dia. Aiman Tak Kesah suka Roti Bakar Berkaya yang warna cokelat tu. Serius rangup dan sedap u ols. Ai pulak suka sume roti dia. Tak kesah la bako ke tidak. Ai memang purposely dtg sini utk makan roti .. so yang lain-lain tu .. tak bagi pun tak pe.  

Egg noodles soup dan Lime Juice. The noodles belong to my 'date' of the day. Hihi .. Mcm la ari-ari 'lunch date' dgn org yg berbeza. Saje je nak bagi suspen.  Hihihi ..

Toast Bread with Peanut Butter and Tuna Toast. Dua-dua ai "like" .. Dua-dua ai punya. Eh .. ni bukan lunch pada hari yg sama tau. Ni ai "lump" entry lunch untuk dua hari. Buruk benor rupa kalo order sampai dua, kan. Hihihi ..

Bihun Tomyam dgn Crabstick, Fishcake & Udang Kering dan Honey Lemon Juice. Tak sedap. Eleh .. bukan ai punya pun. Kan dah cakap tadi .. ai suka makan Roti je kat sini. 

15 comments:

AngahSayang2314 said...

sedap lak tengok menu akak tueeeee

risa said...

paling mengganggu gugat keimanan tu yg bihun tu,,adehhh saye dah le penggemar bihun..akak, kalau pegi old town pernah order roti kukus tak? sedap sanngat rasanya tau:)
Pstt: tadi dah komen tapi hilang plak...haishhh

Lagenda said...

klu pi sini, mak suka order hor fun dgn whitecofee hazalnut!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

eeemmmm..dah mula tayang makanan yg maveles dah....

munna said...

munna suka minum ice blend kat sini kc

diana said...

mujuq baru lepas bedal bihun goreng tadi..
hhhehe

alinac lover said...

tomyam tu xsdp ke? oke akak xckp xsdp yong order yg lain hehehe

deqlis said...

nampak menarik

x pernah masuk sini...

akak roti selalu bakaq sendiri je

Peri PiA said...

btl3,french toast n nanyang cold jd pilihan jika ke sana

sekarang dah jarang mnm situ

ummi_khalish said...

adui k.chik..rindunyer nk makan rti bkr tu...huhu pos cni ckit...:-)

Rahimah Ramlan said...

ok, kecur air liur tgk pix2 tuh. seriyes.

lama x jejak old town white coffee.
kat brunei takde old town nih.


hurmm..byk la yg takde kat sini nih~
takpe, jimat duit sy~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

gerun adik dgr akak kata tak sedap...so.adik mmg yakin tak sedap.sbb adikni sgt cerewet bab mkn.

ardinihumaira said...

nak sikit ;D

Ct Arina said...

egg noodle soup tu fav rina! yummy sgttttt! n lime jus tu masam gile la kc. rina penah try then tambah gule sampai abis 1 bekas gule tu still masam. penyudahnye order air lain. hihi^^

MamaYatie said...

kc, old town dah dpt status Halal? hr tu kecoh kata mee nya tak halal..confuse jadi, so tak berani nak gi