Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dag .. Dig.. Dug ..

Dag .. Dig .. Dug ..
Dag .. Dig .. Dug .. di dalam dada.

Hahaha .. Jgn terpedaya dgn skrip lagu diatas. Bukan tengah ber' mood' dangdut ye kwn-kwn. Camtu la bunyi degupan jantung yang akan berdegup kencang mengejar 'dateline' esok pagi. Harap-harap traffik ok. Punch card tak merah, hati pun lebih tenang mengisi helaian demi helaian kertas yang perlu keluar dari ofis tepat jam 11 esok pagi. Hmmmm .. bakal ber 'emejing res' lagi nampaknya esok pagi ye. Apa nak buat. Dah 16 tahun keja kat sini .. memang gitu la 'pattern' nya. Sokmo last minute. What to do .. layan je lah.

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga semuanya ok sis esok

risa said...

gud luck kak!! have a gud rest malam ni ye...16thn!! wow weee lama tu..dah macam usia perkahwinan saye..hehehe

Peri PiA said...

same wish saya mcm LM,all the best kak chik

Princess Nur said...

gitu la kita keje ni kan kak chik...nur nye otak dah tersumbat sampai naik jerawat dh ni haa

qemaishak said...

hehe risau je kan kalau dateline dah dekat ni..good luck kakchik, qema tau kakchik boleh punya:)

alinac lover said...

amazing rasa gitu kak ye

Ct Arina said...

pehhhh lame gile kc bretahan!

azzey said...

keje last minute mmg buat kita tension je..:)