Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

'Up' sikit ..

Good morning friends .. it's 8:30 in the morning now. Tengah bersiap nak pergi satu tempat. Today feel  better. Terima kasih ye kwn-kwn yg bagi kata-kata semangat masa tengah "down" tu. Masa tu, badan sakit-sakit Bila tengah baring .. terasa seperti seluruh badan digegar-gegar. Aku dah pernah alami keadaan macam tu dulu. Bila benda macam ni berlaku, itu tandanya badan telah mengeluarkan tanda. Badan mahu berehat. So, seharian semalam tak masuk dapur .. rehat secukupnya. Petang baru keluar dengan keluarga. Hari ni tak da pilihan .. kena 'up' sikit .. no more down-down sebab memang dah set dua appointment ~ 10pagi - 3 petang dan 6 - 7 petang. Harap-harap dah ok sepenuhnya. Have a good day korang. Senyum sokmo ye. 


11 comments:

eelobor said...

hehehehe.....senyum sokmo

Peri PiA said...

Alhamdulillah :)

Hanis Azla said...

have a nice day kak.. Have fun..

ardinihumaira said...

hepi2 KC!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

senyum2 selalu sis...up sket mood tu

Cikgu Nurin said...

Yeahhhhh..that's my KC......caiyok,caiyok.....

sarah-najwan said...

senyum sokmos..

Qaseh dalia adelia said...

hehe jgn down2 tatottt

!eNa PnG said...

Hoyehhhh!!!!!



Mood da ok eh.. gud gurl ;)

azzey said...

besele kan kc ; live ni ada up n down nya...:)

risa said...

kite org perempuan macam ni lah kan kak...macam2 nak kena pikir..macam2 nak kena hadapi..semoga akak terus sukses bersama keluarga tersayang:) i'm hepi for u lah kak:)