Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Give away - Oleh-oleh dari Bandung! Siapa nak?!

Giveaway Oleh - Oleh Dari Bandung! Siapa nak?!


Ada rakan blogger buat Giveaway. Dia nak bagi kita 12 oleh-oleh dari Bandung. Jom la join weih. Sgt mudah ... harap-harap ai bertuah. Tarikh tutup : 14 April 2011 .. sempat lagi nak join ni. Jom .. jom .. senang sangat.



syarat adalah tersangat mudah 
  • mesti seorg blogger dan follower ZteeSyahmi Azwanis,  mama kepada Nur Rabiya Malikha. Ya Rabbi .. sedapnya nama ibu dan anak ni ~ Ya MbakZtee .. Kakchik udah lama jadi blogger dan follow kamu ya*terspeaking Indon lak* Hihi 
  • buh banner Gunung Berapi Tangkuban Parahu tu ~ done
  • backlink ~ pasni eh. Jap-jap ..
  • tag dua org rakan?? Hmmmm .. ha .. nak tag mama hot dua org ni ~  azzey dan mak dara terdiva
Hah?? tu je kerja kita??  Siap sudah??  Senang sgt, kan.  So, pe lagi kawan-kawan, jom kita join ramai-ramai. Jom .. jom ..











13 comments:

Tasha said...

good luck tau kakchik.....

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

orait kc, nnt ade masa saya buat

gud luck!

blackrosehunter said...

mcm nak join jugak..hehehe

Peri PiA said...

all da best :)

diana said...

hari ini dalam sejarah la tengok kakchik join GA..
mintak2 kakchik menang..
:p

Myra Jay said...

gud luck kakchik:)

Adinda Amy Sensei said...

good luck kakchikkk....

risa said...

bior betul kakak cantik ni join GA???hehehehe semoga berjaya kakak sayang!

alinac lover said...

akak join GA?? waaaa

ardinihumaira said...

Goodluck KC ;)

::Budak Degil:: said...

nanak!...nanak join..huhuhu..gud luck kak..instinct sy ckp akak akan menang...huhuhu

azzey said...

Owhhhhhhhhhhhhh aku ditag..he3..

tengs kc yg hot...:)

Mama Likha said...

tq kc muahhhhmuaahh sudi join!! hope ajri2 gebu maLIKHA tercuit nama makcik KC yer!!! gudluck!! :)