Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Give away - Oleh-oleh dari Bandung! Siapa nak?!

Giveaway Oleh - Oleh Dari Bandung! Siapa nak?!


Ada rakan blogger buat Giveaway. Dia nak bagi kita 12 oleh-oleh dari Bandung. Jom la join weih. Sgt mudah ... harap-harap ai bertuah. Tarikh tutup : 14 April 2011 .. sempat lagi nak join ni. Jom .. jom .. senang sangat.



syarat adalah tersangat mudah 
  • mesti seorg blogger dan follower ZteeSyahmi Azwanis,  mama kepada Nur Rabiya Malikha. Ya Rabbi .. sedapnya nama ibu dan anak ni ~ Ya MbakZtee .. Kakchik udah lama jadi blogger dan follow kamu ya*terspeaking Indon lak* Hihi 
  • buh banner Gunung Berapi Tangkuban Parahu tu ~ done
  • backlink ~ pasni eh. Jap-jap ..
  • tag dua org rakan?? Hmmmm .. ha .. nak tag mama hot dua org ni ~  azzey dan mak dara terdiva
Hah?? tu je kerja kita??  Siap sudah??  Senang sgt, kan.  So, pe lagi kawan-kawan, jom kita join ramai-ramai. Jom .. jom ..











13 comments:

Tasha said...

good luck tau kakchik.....

Anonymous said...

orait kc, nnt ade masa saya buat

gud luck!

Admin said...

mcm nak join jugak..hehehe

Sheherazade said...

all da best :)

Diana Rashid said...

hari ini dalam sejarah la tengok kakchik join GA..
mintak2 kakchik menang..
:p

Myra Jay said...

gud luck kakchik:)

Adinda Amy Sensei said...

good luck kakchikkk....

risa said...

bior betul kakak cantik ni join GA???hehehehe semoga berjaya kakak sayang!

Unknown said...

akak join GA?? waaaa

ardinihumaira said...

Goodluck KC ;)

::Budak Degil:: said...

nanak!...nanak join..huhuhu..gud luck kak..instinct sy ckp akak akan menang...huhuhu

azzey said...

Owhhhhhhhhhhhhh aku ditag..he3..

tengs kc yg hot...:)

Ztee_Azwanis said...

tq kc muahhhhmuaahh sudi join!! hope ajri2 gebu maLIKHA tercuit nama makcik KC yer!!! gudluck!! :)