Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hari ini. Today ~ Dari pagi sampai malam

Busy + sibuk + penat tahap maksima barangkali.
Begitulah keadaan saya untuk hari ini ~ Busy dari pagi sampai ke malam.
Padat dgn aktiviti 'fun & happening'. Harap-harap tak membuatkan saya 'head pening'
Nampaknya hari ini mesti saya tak dapat buat apa-apa entri. 
Selamat Berhujung Minggu, kawan-kawan.

10 comments:

Peri PiA said...

waa,kak chik happening

xpening tu rase nya,hihi

risa said...

selamat berhujung minggu kakchik:)

Fadah said...

hai kak chik..
jom xchange link kat blog list nak x?
fadah dah add tuk kak chik kat blog perempuan....
cuba tgk..

Ati Masrif said...

tu biasalah tu...

dah namanya ella...bzzzz sokmo deh :)


psstt..hari ni kita turun KL
nk gi sogo sat ...heeee

qemaishak said...

ingat pening apa tadi..aktiviti happening & fun pun pening ko kakchik hehe
selamat berhujung minggu ya:)

sarah-najwan said...

kebizian dan ketensenan dlm bekerja..boleh mengundang kesakitan kpd badan...refleksi sket2 mcm pening palo, sakit perut etc..

sama2 kita SAY NO TO BUSY AND STRESS!!!!..HUHU

selamat berhujung minggu..

azzey said...

mesti hari ni pun kc busy kannnn...:)

BUNGA said...

sgt busy kak cik..
enjoy ur weekend..happy2 selalu :)

Princess Nur said...

take ur time kak chik..sibuk cam nur jugak :)

alinac lover said...

hari minggu ialah hari busy yong kak~ hehe