Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

I dont want to let you go

Sayang separuh mati kat dia.  Walau sudah terbelah dua, hanya dia pilihan hatiku. Rela dompet ku kempis utk memasukkan dia kat 'Operation room'.

My beloved Reebok sport shoe. Masa beli dulu ada 'good offer' kat Royal Sporting House - RM29 sahaja. Terpaksa berbelanja RM70 untuk operasi menjahit tapaknya kerana sudah terbelah dua. What to do .. i dont want to let you go dan walau ada lagi 2 kasut, still this Reebok is the best. Tapi tu la .. upah jahit lagi mahal dari rega kasut. Haih ..

17 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

huih..mahalnya....rasanya baik beli ja lah yg baru...

tapi maybe ada sentimentel value kan..klu tak..tak kan kakcik syg kan2...

Isteri Encek Bard said...

takper KC barang kesayangan kan

qemaishak said...

kalau dah sayang..memang tak boleh cakap apa lah hehe

Anonymous said...

kalau dah syg, buat apepun sanggup..eh!

Anonymous said...

Kak chik...sama arrr dgn kamera kita...tak mo repair...tapi nak repair...abis cam noo...

shark said...

kak chik..shark singgah hahah..;p

Ati Masrif said...

jahit...

sesuailah dgn penat lelah
org tu jahit kan...
susah tu...

alexayussida said...

sayang punye pasal kan kak..kalo tak,bole je beli baru guna harga upah tuh..hee:)

cik bahulu oren said...

kalau da syg, ape pun snggup..hehe

Ztee_Azwanis said...

heh? 29hengget je kak KC...!!??

Diana Rashid said...

kasut sukan kita harga 30 hengget je kakchik..
hehehh..
kalau diskaun mesti harga 10 hengget je..
hahaha..
cap ayam je pun.:p

Unknown said...

hehheh repair lg mahal..sabar je la~

::Budak Degil:: said...

amboi..ni aiman xjeles ke tgk mama die duk syg kasut je lebih..ekekkee

akufakhrul said...

klu kala biru, dah lama sy amek k.chik :D..

azzey said...

beli yg baru je lah kc..:)

Qaseh Dalia said...

haha nape xbeli baru je sis.. beli baru 29 jugak .. upah jahit 70 lak adesss

ardinihumaira said...

kasut sukan dni dah lama tak beli ngehehe