Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Private kan aje.

Tetiba rasa macam nak "private" kan blog. Tapi tak stabil la rasa tu. Kejap ada .. Kejap tak da. Mcm Biskut Chipsmore!! Tengah pk-pk ni. Tak "final" lagi. Nanti-nantilah
.

24 comments:

risa said...

nape ni kak???
takmo lah private kannnn
takmo takmo...kalo nak private kan pon please put in my name ye:(

Miza Yusof said...

napa ni kak chik.
alaa, jangan lah private.
nati tak boleh baca kisah kakk= chik kongsi makanan sedap-sedap :'(

Mama Kembar 3 said...

apsal nak privatekan kak chik? sapa kaco kak chik nih? ce crita ce crita... mai aii bawak my superheroes pi ambush sapa yg kaco kak chik tuh ;-)

Ct Arina said...

lahh nape plak kc? tamolahhh x best kc xde. nnt rina kekurangan list blog wajib singgah! keep blogging taw kc!

kc, majlis ujang kat mane ye? bangi gak ke? if kc x kesah, kc email rina ye kat ctarina5@gmail.com
sng nk contact. or else, kc rply to this cmmnt email kc. nnt rina sendiri email kc. thx kc ^_^

Tasha said...

kalau akk nak private, buat la lagi satu blog private.kat situ cerita l apa akk nak luahkan. nak marah ker.... nak maki ker.... tak siapa pun yang tau.

Aku Ibu Muda said...

KC, kalau nk private kn add email wani yer...hihii...ai tetap nak follow :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

jgn la...klu private nanti D dah tak boleh tngk makanan2 kc yg maveles tu...

makdara TERdiva said...

pasal ape nak privatekan??

cer citer..cer citer.. :)

Cik Sue said...

Yyyyy...plak nak di private'kan blog nie..Alamak saya suka baca blog kak chik..Jgn arrrr..

kin said...

if nak privatekan , dont forget to invite me, Ella dear :)

kin.rose@yahoo.com

Ummiakid @ lily said...

nape nak privatekan KC...ada langau usik ka..???

Mama Likha said...

apa KC ni nk pibet2 log ni.... namau okeh! klo pibet jgn lupa inbait malikha okeh! ^___^

Ardini Humaira said...

ala KCC jangan la private. huuu


p/s: boleh je emailkan dni, KC hehe

sarah-najwan said...

nape KCE?
bagi ambo..jika demo nok private gak..adalah sebabnyer kan..

jgn lupa invite ambo deh..emel nati ambo meset..hehe

Ujang9897 said...

uik..kenapa pulak ni

diana said...

kenapa??
buat apa privatekan..
dalam blog kakchik banyak info2 kesihatan tu..
kalau kakchik malas nak update biar je buka..
boleh jugak orang jenguk2 entry lama2 nun ...
blogger baru2 ni sah2 entry2 lama tu tak khatam lagi..

munna said...

alahi kenapa kc... tak payahlah nanti meroyan munna nak tgk gambar makanan2 yg sodap2 kat sini

MamaYatie said...

kenapa kak chik?alaaa...tp kalo perlu jugak jgn lupa add saya..hehee

eliyaezlinalias said...

pe pon keputusan KC al redha~~~
ikut kta biggiemonster: aimantakkesah~~

Syima Emi said...

kenapa kakchik? syima dh lama x tegur kakchik (komen).. dtg tu dtg baca entry cuma x sempat nak komen je.. jgn la privatekan blog ni... kalau betul nak private, invite syima tau.. sayang la blog ni..

AngahSayang2314 said...

la ngapa nie kak???? jgn la...

alinac lover said...

haip2..jangan private..kang susah nak baca blog akak~

toyolkiut said...

oh..
lain mcm je kakchik..

::Budak Degil:: said...

ala..private?..kenape kak?..ade yg mnganggu ke?