Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

3 Hari di 3 Negeri - Last episode.

Entry penutup bagi entry 3 Hari di 3 Negeri di Pantai Timur sebelum balik kampung lagi hujung bulan ni. Aduhhh .. duhh .. duhh .. duhhh .. sibuknya bulan 4, 5 dan 6 ni. Dengan Aktiviti cantek mencantek .. aktiviti men 'rock 'kan diri coming soon dis wiken .. aktiviti meraikan pasangan bercinta juga dis wiken .. aktiviti 'Family Day' dis month end .. aktiviti Terbang tinggi-tinggi bulan Mei dan Jun nanti. Wah .. wah ..wah .. Ella .. kau sume nak buat ye? Perasan super duper woman lah kau ni. Hahaha ..

Tak pe lah. teringat kata-kata seorang teman baik ~ Penat dan susah sekarang tak apa .. nanti tua kita senang. InsyaAllah .. Moga Tuhan permudahkan semua urusan. Amin.

Memandangkan kami dah over penat .. dari Trengganu, kami 'overnight' di Cherating. Sib baik berjaya dapat tempat bermalam. Kalo tidak .. tumpang tido kat Masjid je lah. Hihihi ..

Residence Inn, Cherating jadi pilihan. Rate lebih kurang Legend Hotel jugak.

Tuan Bodigad sedang bersantaian. Sgt selesa sebab biliknya besar.

Tengok je .. tak mandi pun

Breakfast time ~ Buffet breakfast kat hotel

Tuan Bodigad sedang makan ~ susah betul nak ambek gambar dia
sejak da besar ni. Hihi ..

Deretan tempat tinggal yg u ols boleh consider kalo nak stay kat Cherating.

Maka, perjalanan pulang ke tempat tinggal diteruskan selepas habis sarapan pagi free di Coffee House hotel. Stop sana ... stop sini .. makan sana .. makan sini .. beli itu .. beli ini .. sudahnya udah petang baru sampai rumah. Bersiap sedialah dengan 1 lagi aktiviti yang lebih dan lebih lagi hujung bulan ini. Hmmmmm .. minda ready?? Fizikal ready?? Make sure ready!! Hihi ..


13 comments:

qemaishak said...

best juga cherating ni ye..
hari tu nak pergi cancel last minute pula huhu

best kakchik selalu jalan2 ye

forever love said...

ole-ole atq.??

rara pinkmafia said...

waaahhhhh dh besar eh.malu nk snap piccy kot.

munna said...

wah... nak gi cherating juga....

azzey said...

bp rate Residence Inn tu kc?

Daddy Ziyyad said...

berapa rate residence inn tu?

nisa said...

teringin nk bercuti kt cherating,tp husband plak lebih prefer tempat yg boleh jln2 tengok kg org..uish!

risa said...

dah lama saye tak pi cherating..alahai betnye kakak!!
kirim salam kat tuan bodigad eh

faisal said...

wah bestnya dapat jalan2..nak jalan2 gak la nnti..

http://faisalapardi.com/

shah-kayrul said...

bestnyer cherating...tak pernah sampai lagi

Ummiakid @ lily said...

kakchik...cherating dh dekat jugak dgn rumah kita....

Anonymous said...

I really like what you’re doing here. Keep going that way. Take care!

Anonymous said...

Your review is genuinely outstanding. Thanks a lot for that.