Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Longgarkan yang ketat

Settle sudah main kejar-kejar "ala-ala Emejing Res" pagi tadi dgn jayanya. Nak ambek peluang updet serba sedikit during lunch hour ni. Kita nak cite psl ketat.

Otot-otot bahu kita skrg ni terasa sungguh ketat akibat sakit kepala dua hari berturut-turut (pagi ni bangun tido mkn 2 bijik Activfast lagi). Huih .. rasa mcm otot-otot bahuku dipaku kuat dengan 'drill hammer'*ada eh drill hammer? belasah je lah*hihi. Haih .. baru dua hari 'off' dari jadi Selebriti, sudah ketat sana sini. Hmmm .. kuat sungguh jodoh Ella & exercise ye, tak dapat dipisahkan. Andai terpisah .. sakit dan merana lah si Ella tu. Tu la padah berbelas-belas tahun bersenam. Tak boleh tinggal dah.

Hanya ada dua cara utk longgarkan yang ketat ~ 'Massage' atau bersenam. But i think u know what my choice is. Let's loosen it with exercise. Pasni gerenti lebih semangat.

11 comments:

risa said...

mesti pilih senam kan...baguslah akak neh...kena ikut ni...tapi mak aihhhh bantal tu panggil2 suruh tidur balik..hehehe

Shiela Firdaus said...

dah lama tak senam kak chik!! dulu masa join aerobic memang cepat je turunnya..hehehe

Rahimah Ramlan said...

sy juge selalu eksesais..
hehari..
eksesais jari jemari(ngadap laptop tuk surfing or tuk bekerja)


tu je. ekesais saya.

maka yg kurus cuma di jari. tempat lain, harammmmm~

YanaMIB said...

my choice lak massage..haha..sdp woo org duk belai² bdn kita =P

RashAtie said...

bila mula keje...mmg tadak exercise daaa..aiyakk..nak kena masuk gym balik...

Cikgu Nurin said...

KC jom..g SPA...:D

Fadah said...

kakchik...
jom xchange link nak x?

ozzy said...

jangan muka ketat dah ler..hehe

ardinihumaira said...

malu ah ngan KC.. dni lama dah tak senam hehe

Ct Arina said...

nk g besenam yg x bape nak rajin tu.. hihik

azzey said...

dua2 sker..hi3...