Thursday, April 21, 2011

Bila stress je ingat makanan.

Kerana bosan dengan karenah manusia yg entah apa-apa dlm opis pagi ni, ai post Entry makan2 ni. Nak kasi 'up' sikit. Hihihi .. Asal tengok gmbr makanan je hepi. Memang dasar kuat makan la ko ni Ella!! Hihi ..  Padahal dah dua hari n3 ni duduk dlm 'Draft'.
.
Yang ni ai punya

Not mine. Tapi set ni tersgtlah sedap. Later-later ai order. Hihi ..

Ni ai punya. Very pure the vege taste u know. 

Jeng .. jeng .. jeng. Ce teka .. mana 1 ai punya?


21 comments:

oshin-jamel said...

wahhh!!sedapnye kak!!!!!!

Shiela Firdaus said...

ayarkkkk..lapo nih!!

cik ziqa said...

sedapnya sis ! terliur sudah ni..aiyaa..

sy pon lau stress mkn, tp an, badan ta nek pon..nk gemuk ! hee

risa said...

mestilah lemon juice tu kan kak!!
abc tu saye punya rite?

azzey said...

saya sker yg sup tu..:)

My Little Diary said...

alamak... lmbt lagi nak lunch ni, nengok jer dah lapar laa... :)

Ct Arina said...

diet sungguh kc ni kan..respect! ^_^ konfem jus epal tu kc punye. jus epal ke? hihi

Zilah Nizam said...

sup sayurr...i likee...cedap kc..ABC tu le kc nyer kan3??

ziana said...

yang lain tu ok..cuma tang sayur tu...saya tak sukaaaaaaaa sayur......

Daddy Ziyyad said...

dah lama saya tak minum ABC!!!

Peri PiA said...

oh tidakk

diana said...

sayur tu kakchik punye..
sebab saya suka sayur..:p

rara pinkmafia said...

wahhhhh~ sedap air tu....dahaga lak rs.

alinac lover said...

epal tu kakcik punya kan?? hehhe

ok ms makan..jom2~

qemaishak said...

ABC mengancam jiwa huhu

eliyaezlinalias said...

kc konpom minum yg apple / calamansi juice tu kan????
menu sihat!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jus tu akak punya kan?hihi..tp bkn ABC ke..hurmmmmm

MamaYatie said...

apsal kc suka tunjuk menu2 hak sedap2? tak puas hati nih..kekeee

Koding said...

Macam mana kalau stress sbb duit tak ada utk beli makanan??

::Budak Degil:: said...

wah..abc tu..nampak sgt2 mnghauskan tekak dikala berpuasa ni...ni buat nk buka cari benda ni lah..hehehe

cik bahulu oren said...

akk punya msti lah air buah tu kn..hehe