Monday, April 25, 2011

Biskut baru

Biskut baru .. jumpa kat Pasaraya Central Mart aritu. Aiman cakap sedap. Ada dua perisa. Dua-dua kita beli pastu balik kita cuba, try dan test. Hmmmmm .. lebih sesuai utk budak-budaklah .. baik dari segi packaging, rupa dan rasa. Budak-budak gerenti suka.

Dalam 1 peket besar, ada byk peket kecik. Dlm 1 peket kecik, ada 5 ketul biskut comel kecik-kecik. Dlm tiap biskut, ada 'filling' stoberi atau coklat. Cubalah korang. Sedap tau. 

18 comments:

tqahmisdar said...

comel btol biskut2 tu..hehe

YanaMIB said...

biskut cracker?? erm boleh jd jajan di kala kelaparan di opis..huhu~ =P

Maria James said...

oh macam best. huehuehue

http://mariajameschayak.blogspot.com/2011/04/perempuan.html

qemaishak said...

kat biskut tu ada gambar kartun gak ke?cantik..cantik..budak2 suka la ni

Aku Ibu Muda said...

KC mcm duta biskut plak...hihii

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ank2 selalu mkn ni...dgn kitA2 skali la...kat sini kita beli kat din borong..

makdara TERdiva said...

komfom anak2 rebina saya suka :)

munna said...

alolo...comelnya biskut2 ni...ni anak2 munna mesti suka..

Mama Likha said...

Likha mst suka ni... :)

sweet stalker said...

anak buah atien danish haiqal mesti suka biskut ni.. huuu :)

Sofya said...
This comment has been removed by the author.
Sofya said...

comel2 biskut tu

diana said...

pernah beli..
bulan lepas..

::Budak Degil:: said...

ala..biskut teddy bear ni dlm die ade coklat melt tu kan?..mmg sedap!..dulu die jual dalam balang, skang dh jual paket2 eh..

cik bahulu oren said...

biskut tu comel...
rs nak main-main dlu sblom mkn
hehee

Ct Arina said...

x penah nampak pun kc.. belum kua kat semua pasaraya kotttt

Peri PiA said...

cute!!hihi i've been there

azzey said...

Klu yg mak budak ni nak try juga ...blh ke kc....he3...