Dari pagi sampai petang

Saturday, April 23, 2011

9:00 pagi ~ Sarapan pagi sebungkus kecil oat dan Nescafe O panas. Tgh mood malas masuk dapur camtu la kita.

9:30 pagi ~ Gi klinik. Tekak dah gatal-gatal, sakit-sakit. Rasa mcm nak garu je. Camna eh nak garu tekak? Boleh tolong ajar tak? Hihi ... Tekanan darah 125/85. Cantek tu walaupun kepala ada ting tong sikit. Tekak ada merah, sore da mcm Rock star sikit. Balik dari klinik dapat la kita sebungkus plastik beg putih penuh  berisi ubat. 

10:30 pagi ~ Pinky dtg jemput utk ke Akademi. Sakit-sakit pun tetap ada hati nak gi kelas. Minggu ni minggu last. Takmo miss the fun.

4:15 petang ~ Gerak balik dari Akademi. Otw tu, sibuk kol Kak Nani ~ Mama Hanis Zalikha yg gorgeous menawan tu sambil borak-borak dgn Pinky. Haih .. tak jawab pulak Kak Nani ni. Bizi bebenor Kakak Cantek kita ni tau.

4:45 petang ~ Dah sampai SU tapi tak balik terus, singgah kedai gambar dulu. Akademi nak gambar saiz passport. RM10 =  4 keping. OK la tu, tak mahal sgt. Eeee .. kita tak suka la gambar kita,, mcm gemuk je. Nape eh gambar passport sokmo tak lawa. Ke perasaan kita je?? Sebab Pinky kata ok. Entahlah.

5:00 petang ~ Sampai rumah dah. Baring-baring .. lepak-lepak. Tetiba nampak 'lappy'. Pe lagi,, on line jap lah, buat entry ni.

6:00 petang dan .... ~ Patutnya kuar dgn Kakak Cantek ni tapi .. jadi ke tidak ni eh? Kat luar dah mcm nak ujan tu. Hmmmmm .. nak tau tak jadi tak jadi? Nak tau tak kitorg nak ke mana? Kalo nak tau .. Jumpa lagi di next entry.



You Might Also Like

10 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here