Saturday, April 23, 2011

Dari pagi sampai petang

9:00 pagi ~ Sarapan pagi sebungkus kecil oat dan Nescafe O panas. Tgh mood malas masuk dapur camtu la kita.

9:30 pagi ~ Gi klinik. Tekak dah gatal-gatal, sakit-sakit. Rasa mcm nak garu je. Camna eh nak garu tekak? Boleh tolong ajar tak? Hihi ... Tekanan darah 125/85. Cantek tu walaupun kepala ada ting tong sikit. Tekak ada merah, sore da mcm Rock star sikit. Balik dari klinik dapat la kita sebungkus plastik beg putih penuh  berisi ubat. 

10:30 pagi ~ Pinky dtg jemput utk ke Akademi. Sakit-sakit pun tetap ada hati nak gi kelas. Minggu ni minggu last. Takmo miss the fun.

4:15 petang ~ Gerak balik dari Akademi. Otw tu, sibuk kol Kak Nani ~ Mama Hanis Zalikha yg gorgeous menawan tu sambil borak-borak dgn Pinky. Haih .. tak jawab pulak Kak Nani ni. Bizi bebenor Kakak Cantek kita ni tau.

4:45 petang ~ Dah sampai SU tapi tak balik terus, singgah kedai gambar dulu. Akademi nak gambar saiz passport. RM10 =  4 keping. OK la tu, tak mahal sgt. Eeee .. kita tak suka la gambar kita,, mcm gemuk je. Nape eh gambar passport sokmo tak lawa. Ke perasaan kita je?? Sebab Pinky kata ok. Entahlah.

5:00 petang ~ Sampai rumah dah. Baring-baring .. lepak-lepak. Tetiba nampak 'lappy'. Pe lagi,, on line jap lah, buat entry ni.

6:00 petang dan .... ~ Patutnya kuar dgn Kakak Cantek ni tapi .. jadi ke tidak ni eh? Kat luar dah mcm nak ujan tu. Hmmmmm .. nak tau tak jadi tak jadi? Nak tau tak kitorg nak ke mana? Kalo nak tau .. Jumpa lagi di next entry.



10 comments:

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

mama nani a.k.a tu mesti busy x angkat call dr akk..anak untie tu nak kawin kan?

diana said...

padat nye..:p

Peri PiA said...

tak sht ye?get well soon

oooooo,SU ingtkan BSB or BRP hihi

risa said...

akak..kalau dah start gatal2 tu cepat2 beli strepsils..saye pon baru baik batuk2..alahai tekak tu gatal giler kan kak..minum air limau letak honey panas2 kak...eh, mengajo plak..adehhhh

sarah-najwan said...

wow..tersusun schedule..
ambo gak sari suntuk dok ngemas..hehe

tapi xsiap jugak..huhu

alexa yussida said...

jaga kesihatan ye kak..cpt2 sihat:)

Ardini Humaira said...

rehat2 tau KC :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nak tau la....

Amirah Adnan said...

busynye akak kite neh.. :)

tc ye! :)

azzey said...

bykkan rehat ye kc...:)